Справжній трофей: Українські військові захопили новий російський FPV-дрон на оптоволокні (фото)

Українські фахівці захопили новий російський FPV-дрон, який використовує оптоволоконний зв'язок. Фотографії трофею опублікував експерт із радіотехнологій Сергій Флеш, передають Патріоти України.

«Це вже трофей. Він пролетів 9 км. І це не Курськ, а Схід», – розповів Сергій Флеш.

FPV-дрони «Вандал» пропонують високу якість зображення та стабільний сигнал, який зберігається до досягнення цілі. Однак їх використання обмежується довжиною оптоволоконного кабелю на котушці, що накладає деякі обмеження на маневреність та можливі маршрути польоту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щоб зменшити навантаження на військовий бюджет: В Україні може з'явитися "приватна ППО"

неділя, 29 вересень 2024, 16:02

Приватним підприємствам в Україні можуть дозволити встановлювати системи ППО. Про це повідомив Павло Кишкар, підполковник, старший офіцер командування сухопутних військ ЗСУ, інформують Патріоти України. "Є розроблений за моєю співучастю законопроєкт що...

"Справа не у ядерній загрозі": Політолог назвав причину відмови США надати дозвіл Україні на удари вглиб території РФ

неділя, 29 вересень 2024, 15:29

Політичний експерт Вадим Денисенко вважає, що головною причиною відмови адміністрації Байдена надати дозвіл на удари вглиб території РФ полягає в загрозі російських диверсій у США та ЄС, передають Патріоти України. "Звісно, частина американського істеб...