Спроба росіян прорватись на Харків: На лінії зіткнення все в диму та пожежах. Спецпризначенці НГУ розповіли про ситуацію поблизу Вовчанська (відео)

В основному горять ліси та російська техніка, якій вдалося прорвати державний кордон на Харківщині. Ворогу не вдалося заскочити українців зненацька. Перший штурм захлинувся у крові

На Харківщині, в місцях, де відбувається російський прорив, дуже багато диму та пожеж. Про це повідомили у підрозділі "Гострі картузи" окремого загону спеціального призначення "Омега" Національної гвардії України.

В основному, зазначають захисники, горять ліси, трава та російська техніка.

Також у спецпідрозділі НГУ повідомили, що під час атак частині російської техніки все ж вдалось проскочити. Тепер її шукають по навколишніх посадках.

Водночас частина техніки, серед якої чотири БМП та "Урал", була знищена ще на підході під час спроби штурму кордону.

Нагадаємо, раніше у DeepState повідомляли, що бійці ЗСУ зупинили три російські танки за 3 км вглиб території нашої країни.

Для обласного центру, Харкова, загрози наступу ЗС РФ зараз немає. Ворожого потенціалу недостатньо для того, щоб узяти під контроль таке велике місто, розповів начальник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Вранці 10 травня російські війська активізували наступ у Харківській області. Обстріли Вовчанська тривають, крім бомб і артилерії окупанти застосовують системи РЕБ і дрони.

Президент України Володимир Зеленський підтвердив початок нового наступу військ РФ. Але Сили оборони України зупинили просування ворога.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Рано чи пізно США знищать бажання в китайського бізнесу працювати з РФ. Наслідки в Китаї розуміють усе більше й більше людей", - Швець

понеділок, 20 травень 2024, 23:50

"Чому китайці бояться американських санкцій?" - пише у своєму блозі Антон Швець. "Ви часто можете чути, що Китай допомагає РФ. І Китай дійсно допомагає, ну, як країна. І є певна державна політика компартії щодо взаємодії з РФ. Але насправді десь полови...

Росіянам, схоже, наказано вірити у те, що рептілоїди активізувались, - Сергій Фурса

понеділок, 20 травень 2024, 23:30

"Ми тут жартували-жартували, а росіянам схоже наказано вірити у те, що рептілоїди активізувались. І в Ірані у них вийшло навіть краще ніж у Словаччині. Не в образу словацькій літературі буде сказано... Що ж, ми звісно не проти, але тоді, щоб довести цю...