"Спробує дотиснути угоду про розділ України": Клімкін розповів про сподівання Путіна щодо нової влади у США

Для того, щоб дотиснути угоду про розділ України, президент Російської Федерації Володимир Путін може чекати на зміну влади у США. Російський президент сподівається, що нова адміністрація президент США буде до нього дружня, розповів колишній міністр закордонних справ, дипломат Павло Клімкін телеведучій Наталії Мосейчук, передають Патріоти України.

За його словами, така версія насправді пасує особистій та геополітичній логіці Путіна. "У мене таке відчуття і це я чую також з різних джерел, що він дуже сподівається, що Європа може якось там пройде зиму, але потім Штати і все… буде передвиборча кампанія, дуже складна, президентська, і що врешті-решт він допетляє до якоїсь іншої американської адміністрації і, можливо, це буде Трамп (екс-президент Дональд Трамп - Ред.), можливо, це буде інша адміністрація, дружня до Путіна", - зазначив експерт.

Дипломат додав, що Путін зараз "хоче створити політику доконаних фактів". "…а потім за певний час, коли він вважає, емоції якось вщухнуть, спробує дотиснути угоду про розділ України", - попередив Клімкін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...