"Спину надірвав, геморой наростив. Досить": Дмитро Ступка у США влаштувався на роботу, але звільнився в перший же день

Український актор Дмитро Ступка, який проживає у США, улаштувався на роботу в мувінг, але витримав на цій роботі лише один день. Про це він повідомив 8 жовтня, розмістивши в Instagram Stories відео, у якому його знято за кермом автомобіля-перевізника, передають Патріоти України.

"Мій перший і останній день на роботі в мувінгу (послуги з організації процесу перевезення і зберігання речей у період переїзду. – ред.). Спину надірвав, геморой наростив. Усе, досить", – написав він.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спину надірвав, геморой наростив. Досить": Дмитро Ступка у США влаштувався на роботу, але звільнився в перший же день

вівторок, 8 жовтень 2024, 22:00

Український актор Дмитро Ступка, який проживає у США, улаштувався на роботу в мувінг, але витримав на цій роботі лише один день. Про це він повідомив 8 жовтня, розмістивши в Instagram Stories відео, у якому його знято за кермом автомобіля-перевізника, ...

"Резніков не побоявся мене запросити": Відомий журналіст запідозрив, що Умєров його злякався

вівторок, 8 жовтень 2024, 21:53

Міністр оборони України Рустем Умєров запросив журналістів на зустріч "не під запис", але побоявся запрошувати відомого журналіста-розслідувача Юрія Ніколова. Про це Ніколов написав у своєму Facebook, передають Патріоти України. "Колеги повідомили, що ...