"Список розумних людей": Український журналіст спалив справи ухилянтів із Суджі, щоб військкомати РФ не змогли їх знайти (відео)

Український журналіст Юрій Бутусов знищив у непідконтрольній РФ Суджі Курської області особисті справи російських ухилянтів, які відмовилися від служби в армії країни-агресора. Відповідним відео, знятим у місцевому військкоматі, він поділився у себе у соцмережах, передають Патріоти України.

«Список розумних людей. Ті, хто „перебуває у розшуку внаслідок ухилення від заходів, пов’язаних із виконанням військових обов’язків“. Звичайно ж, ми не дозволимо потім російському військкомату отримати всю цю інформацію. Допоможемо громадянам, які не хочуть воювати і вмирати за Путіна. Які не дають Путіну себе вбити. Допоможемо тим росіянам, які свідомі. Так що всі ці справи особисті будуть нами знищені», — пояснив Бутусов, після чого спалив цілу коробку з документами.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"А навіщо ще ви і ваші діти потрібні цій країні?": Ватажок "Ахмата" звернувся до батьків російських строковиків (відео)

понеділок, 19 серпень 2024, 14:49

Поки російська армія продовжує свій відступ у Курській області, а кадирівці займаються мародерством на власних територіях, командир чеченського Ахмата Апті Алаудінов вимагає, щоб обороною регіону від ЗСУ зайнялися строковики, зазначають Патріоти Україн...

"Вийде бездоганно": Продюсерка Мозгова розкрила власний секрет смачного шашлику

понеділок, 19 серпень 2024, 14:30

Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування. Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України. Наголосила, щ...