США можуть позбавити РФ грошей на ведення війни. За якої умови? - політолог Кочетков

"Не маю жодних емоцій стосовно дуже запізнілого рішення США зупинити біржову доларову торгівлю у РФ. І не важливо, наскільки валюта агресора впала після цього рішення, і як швидко вона повернулася приблизно на попередній рівень", - пише політолог Олександр Кочетков на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Має значення лише те, що рубль не просто відреагував, а відреагував панічно. І виникли черги до обмінників.

Розумієте, Кремль постійно розповідає, що Штати остаточно втратили позицію світового економічного гегемон, що санкції на Росію ніяк не впливають, що їхня економіка шалено зростає і що юань фактично стає резервною світовою валютою замість долара. А тут хоп − і все впало. Хоча рішення США було очікуваним, і російська банківська сфера до нього ретельно готувалася. Але не допомогло.

Тобто, таки існують інструменти, які поступово можуть позбавити недоімперію грошей на ведення війни. За умови, що Штати розберуться зі своїми виборами і почнуть працювати на перемогу над недоімперію хоча б на 30% від власних можливостей.

Так само не має значення, що саме наварнякав геть відірваний від землі Путін від виглядом «мирного плану Росії». Важливо, що він змушений на цю тему офіційно висловлюватися.

Ситуація, як з рублем: пропаганда агресора аж захлинається, що швейцарський Саміт миру не має значення, що ніхто впливовий на нього не приїде, що Росію підтримує весь глобальний Південь, тому без задоволення забаганок Кремля нічого не буде.

І якби воно дійсно було так, то Путін мовчки ігнорував би всі мирні процеси, з ним не погоджені. Так само, як на сильний рубль не впливали би рішення США, «втративших впливовість». Ну, може, Путін мимохідь зі своїм похабним гуморком зауважив би, що армія РФ наступає нестримно, і вже скоро у Києві буде уряд Медведчука, який охоче піде на всі пропозиції Москви.

Так поводяться сильні і впевнені у перемозі. А фюрерок знов вдається до спогадів про неможливе, вигадує, на що він начебто був готовий у Стамбулі, і пропонує маячню, яку навряд підтримає хтось, окрім Північної Кореї і Венесуели.

Україні потрібен або реальний мир, або стійке припинення вогню. Але зараз ми від цього настільки ж далекі, як і на початку війни".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перегрів крил від ракет: Експерти виявили значну проблему Су-34. Як російські авіаконструктори її долають

субота, 22 червень 2024, 13:00

Щоб розв'язати конструктивне завдання, що виникає під час бойового застосування літаків, російські інженери вирішили інтегрувати титанове покриття, яке захистило б Су-34 від "неприємностей" у повітрі. . Російська держкорпорація "Ростех" 17 червня пові...

Тепер схожий чи то на Леонтьєва, чи то на Шойгу: Мережа жорстко висміяли 52-річного Миколу Тищенка за "уколи краси" (фото)

субота, 22 червень 2024, 8:24

У мережі з'явилося нове інтерв'ю нардепа Миколи Тищенка. Помітно, що він за останній час дуже змінився. Користувачі мережі припустили, що він захопився "уколами краси", через що став не схожий сам на себе. . Не втримався від їдких коментарів і співак ...