США можуть відправити Україні ракети великої дальності в новому пакеті допомоги, - The Wall Street Journal

Вашингтон вже в наступному пакеті військової допомоги може оголосити про постачання далекобійних ракет. Очікується, що це відбудеться вже наприкінці цього тижня. За інформацією видання The Wall Street Journal, офіційний анонс пакету військової допомоги від США відбудеться в п'ятницю, 3 лютого, передають Патріоти України.

При цьому зазначено, що далекобійні ракети поставлять в Україну в рамках ініціативи зі сприяння безпеці України. Відзначається, що озброєння, яке поставляється в рамках цієї ініціативи, доставляється в Україну довше, ніж зброя та обладнання з американських складів.

Варто відзначити, що ракети GLSDB можуть бити на 150 кілометрів, що більше, ніж у інших ракет, які отримала Україна. Такі снаряди використовуються для РСЗВ HIMARS.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...