США оголосять нову військову допомогу на $425 мільйонів: Що туди входить

У п’ятницю, 3 листопада, адміністрація президента США Джо Байдена планує оголосити новий пакет військової допомоги Україні на суму 425 мільйонів доларів. До нього увійдуть ракети та боєприпасами для боротьби з безпілотниками. Про це повідомило Reuters з посиланням на американських чиновників, передають Патріоти України.

Передбачається, що США передадуть Україні боєприпаси з лазерним наведенням для знищення російських дронів на суму близько 300 мільйонів доларів, але далекобійних ракет ATACMS у пакеті, ймовірно, не буде.

Ще 125 мільйонів доларів підуть на боєприпаси для NASAMS, HIMARS, артилерії 105 і 155 міліметрів, а також на протитанкові системм TOW, протипіхотні міни Claymore, стрілецьку зброю, вантажівки тощо.

Кошти на ці потреби буде надано за програмою сприяння безпеці України (USAI), яка дозволяє адміністрації Байдена купувати зброю у промисловості, а не брати її із запасів американського війська.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...