США підтвердили використання китайських боєприпасів в Україні, - ЗМІ

Сполучені Штати Америки нібито підтвердили факти використання китайських боєприпасів на полях битв в Україні і підозрюють, що їх випускали росіяни. Про це пише японське видання Kyodo News з посиланням на джерела в уряді США, передають Патріоти України.

За інформацією джерел в адміністрації США, походження боєприпасів наразі є невідомим - незрозуміло, чи вони були поставлені Китаєм.

Джерела не розголошують, які саме боєприпаси були знайдені, але стверджують, що вони були вироблені в Китаї – це встановили після аналізу їх складу та інших факторів.

Якщо факт постачання Пекіном боєприпасів для загарбницької війни, яку веде Росія, підтвердиться, це може ще більше розпалити напруженість між США та Китаєм. Раніше цього тижня Байден заявив, що розраховує незабаром поговорити з Сі, не уточнюючи подробиць. Під час попередніх переговорів із Сі президент США попередив китайського лідера про серйозні наслідки для Китаю в разі надання військової підтримки Росії.

Джерела Kyodo кажуть, що Вашингтон "пильний і продовжує уважно стежити" за ситуацією та готовий вжити заходів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...