"США пробачили Зеленського і Єрмака за "вагнерівців". Я про це вже давно підозрюю", - Ігор Луценко

"Судячи з усього, США пробачили Зеленського і Єрмака за «вагнерівців». Я про це вже давно підозрюю, бо щось ультранезалежний Беллінгкет мовчить і тягне. А от це фото мені уже є серйозним доказом. Ось Зеленський і Єрмак вдвох на зустрічі з Блінкеном, прямо навпроти, посміхаються під масками, все нормально", - пише на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук" політик Ігор Луценко, передають Патріоти України, та продовжує:

"Так от, розкажу свою версію, яка непрямим чином нині може й підтверджується цим приязним ставленням до глави монаршої адміністрації. А було все, думаю, так: українські спецслужби надто пізно усвідомили, що їх супероперація по ловлі бойовиків наглухо зірве план щодо звільнення заручників. Озлоблені росіяни можуть наших полонених не те що не віддати, а демонстративно поріжуть на дрібні шматки та з’їдять, щоб помститися.

Отож, вирішили відкласти все на пару днів, до моменту обміну заручників. Зняли готель, але не врахували неврастенію білоруського диктатора. Ну а далі ви знаєте - стрепенувся Лукашенко, побачивши у себе цілий взвод досвідчених найманців, несподівано розквартирований у нього під боком, та ще й напередодні президентських виборів.

Усіх прийняли мордой в підлогу, почався скандал, Ляксандр Ригоравіч вчинив істерику на весь світ, чим, чорт забирай, врятував вагнерівців від полону. Тому видно, що США врахували сукупність обставин і по вагнерівцям сказали «ок, проїхали», про що свідчить вчорашня розсадка".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...