"США провокують Кремль на максимальну демонстрацію агресії - очевидно, щоб мати привід застосувати максимум жорстких заходів", - Голобуцький

"Турецький військовий експерт Абдуллах Аґар сьогодні повторив мої тези щодо свідомого провокування Заходом Кремля на напад: «Можу сказати точно, що США змусили Росію. Вони спровокували. Америка каже: я наближаюся до твоїх кордонів, підбираючи країни навколо тебе до НАТО. Росія відповіла – ні, я не дозволю тобі це робити. Ти не можеш загрожувати моїм межам. У такому разі я зроблю крок у відповідь", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але ситуація наразі не обмежується лише Україною, проблема переміщується на балтійські країни. Особливо якщо зважити на той факт, що США сьогодні дозволили балтійським країнам передати озброєння Україні. Таким чином, у гру вступає НАТО.
Зараз очевидно, що своїми діями сторони намагаються змусити одне одного відмовитись від своїх намірів. Росію практично змусять увійти на територію України, і тоді буде запущено сценарій, схожий на той, внаслідок якого було розвалено СРСР, - створять причини для запровадження політичних та економічних санкцій. Також це допоможе згуртувати сили НАТО, єдність якого наразі серйозно страждає. Франція та Німеччина у такому разі вже не зможуть діяти самовільно».
==
Як я кажу вже декілька тижнів, США анулювали кремлівський шантаж в найочевидніший спосіб: просто продемонстрували абсурдність предмету шантажу. «Ви погрожуєте нападом на Україну? Ну, ок - нападайте». США дійсно провокують Кремль на максимальну демонстрацію агресії – очевидно, щоб мати привід застосувати максимум жорстких заходів. Ідеально – щоб взагалі прибрати Росію через її власні дії з переліку серйозних гравців міжнародної арени.
І в Кремлі це теж прекрасно розуміють. Але варіантів дій в Путіна лишилось не так щоб дуже багато. Або він реалізує свої погрози – і отримує за них все, що обіцяв Байден і НАТО. Або тихо відповзає «Ви всі мене не так зрозуміли» - і, ймовірно, втрачає значну частину позиції перед виборами 2024 року. Після чого має шанс повторити долю Назарбаєва.
США виграють в будь-якому варіанті. Україна – тільки якщо мобілізується, а не чекатиме травневих шашликів. Право взяти участь в можливому дерибані Росії після її падіння і розвалу (а це не тільки повернення територій Криму й Донбасу, але й повернення вкраденого в України за 300 років московської окупації майна – котрим забито музеї Москви і Пєтєрбурґа) треба ще заслужити".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...