США приховують існування інопланетян від кінця 19 століття: Конгресмен зробив вражаючу заяву

Республіканець Тім Берчетт, член комітету Палати представників Конгресу США, який займається слуханнями у справі про факти розслідування випадків появи НЛО, заявив про те, що інопланетяни існують. І уряд США знає про них від кінця 19 століття. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Зі слів політика, він бачив переконливі докази існування інопланетян і їхніх космічних кораблів, які прийнято називати НЛО. Згідно із заявою Берчетта, позаземні істоти володіють недоступними нам технологіями і якби інопланетяни хотіли, то давно перетворили б людей на "вугільні брикети". Але позаземна цивілізація не становить для нас загрози, бо досі не реалізувала жодного ворожого нам сценарію.

Він також запевняє, що йому показали секретні документи, а також відео, які досі недоступні широкому загалу, і вони доводять, що інопланетяни існують і відвідували Землю. За словами конгресмена, насправді уряд США приховує факт існування інопланетян не від 1947 року, коли стався знаменитий Розуелльський інцидент (нібито крах НЛО в штаті Нью-Мексико), а від 1897 року, коли відбулося падіння НЛО в штаті Техас.

Нагадаємо, в Пентагоні завили, що військові досліджують понад 500 випадків появи НЛО. Але наявних даних також недостатньо, щоб встановити, чим є більшість цих об'єктів. Хоча понад 160 невідомих літальних об'єктів визнали повітряними кулями.

Американські військові заявили про те, що в архівах ВМС США є велика кількість відео з НЛО. Але показувати ці відео громадськості поки що зарано, і для цього є свої причини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...