"США вже почали формування колоніальної адміністрації": РФ запустила хвилю нових фейків про Україну

Директор Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін поширює нову хвилю ІПСО про нібито посилення владою США "васальної залежності Києва від Вашингтона". Про це повідомляє Центр протидії дезінформації у рубриці "інформаційна матрьошка", передають Патріоти України.

"США в рамках лінії на "тотальну васалізацію" України перейшли до формування в цій країні колоніальної адміністрації, яка складатиметься з українців, які пройшли навчання на Заході", – сказав голова російської розвідки.

Також він заявив, що "американські радники вже представлені в усіх ключових українських державних відомствах". У Центрі протидії дезінформації кажуть, що Росія пішла в новий інформаційний наступ на Україну, використовуючи тактику "налаштувати всіх проти всіх".

"У рамках ІПСО з дискредитації вищого керівництва держави просуватимуться наративи, що Україна "не має суб’єктності та є тільки пішаком Заходу у війні проти Росії, вона не прагне миру"; "Захід несе загрозу світовому порядку" тощо", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що такі наративи поширюються з метою "загострити напруженість в українському суспільстві, зруйнувати єдність, підірвати довіру до влади та нівелювати підтримку закордонних партнерів, а також послабити допомогу Києву".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...