США зосереджуються на одній темі. І це не Україна, - Голобуцький

"До виборів в США менше місяця, але боротьба досі точиться довкола 1-2% підтримки. Або, в термінах американської виборчої системи, довкола 1-2 голосів виборників (умовно зараз ніби нараховують 270 за Гарріс проти 268 за Трампа, але це дійсно дуже умовно)", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"В непевних штатах – Мічіґані, Вісконсині, Пенсильванії, Джорджії, Неваді, Аризоні і Північній Кароліні – розрив між Трампом і Гарріс так і коливається в межах 0,5-1,5%. Тобто, в межах статистичної похибки. Тобто, те, що Гарріс ніби обходить Трампа в 4-х з цих 7 штатів, на практиці майже нічого не означає.

Гарріс зараз в цілому обходить Трампа на 2,5% в загальнонаціональних опитуваннях, збільшилась її підтримка серед чоловіків, виборців з вищою освітою і старшого покоління. Але «чистої» перемоги Гарріс з таким розривом точно не буде. Та сама перспектива перемоги досі під питанням.

З такою сумнівною рівновагою цілком можливі судові позови після оприлюднення результатів голосування. І виступи виборців, які не визнають перемогу тієї чи іншої сторони. Чи матиме 78-річний Трамп сили й натхнення знов спонукати до бунту в Капітолії – хтозна.

Але для нас все це означає одне: в Америки не буде змоги звертати уваги на наші проблеми мінімум до січня-лютого 2025. Отже, маємо все, що тільки залежить від США, вирішити до 5 листопада. І за цей же час перенести всю решту в формат взаємодії з Європою, без Америки (якщо переможе Трамп, він цілком може різко обмежити активність США в НАТО; і хто б не переміг, проблему України все одно спробують максимально перевісити на ЄС)".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 6 жовтня 2024 року - Злий Одесит

неділя, 6 жовтень 2024, 22:56

Сьогодні 6 жовтня. Триває 956 доба повномасштабного вторгнення росії в Україну. 136 тижнів героїчної оборони України. На минулому тижні ми втратили Вугледар: які це матиме наслідки та які можливі подальші дії військ країни-агресорки. Огляд карти бойови...

"Освітяни - за замовчуванням чоловіки, шовіністе!": Письменник Кокотюха з приводу Дня учителя вказав на "мовну шизофренію"

неділя, 6 жовтень 2024, 22:06

Український письменник Андрій Кокотюха звернув увагу на назву професійного свята - Дня учителя. Роздуми про це він опублікував на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України. "Ранковий допис дозволив дослідити мовну шизофренію. Спробую розкла...