Стало відомо, що є більш небезпечною загрозою, ніж смертність від "звичного" коронавірусу

Поки неясно, як медики розпізнаватимуть і лікуватимуть це захворювання, тому що воно представлене дуже широким спектром симптомів. Також неясно, чому воно найбільш часто зустрічається у жінок працездатного віку.

Так званий "довгий COVID-19", через який у людини за місяці після зараження можуть проявлятися симптоми хвороби, є не менш небезпечним, ніж смертність від звичайного коронавірусу. Про це написала Daily Mail, повідомляють Патріоти України. Національна служба охорони здоров'я Великобританії офіційно визнала "довгий COVID-19" хворобою і розробить рекомендації для лікарів щодо її лікування.

Видання відзначило, що близько 60 000 осіб у країні страждають від довготривалих наслідків коронавірусу, які зберігаються після того, як первісна грипоподібна хвороба минула.

Задишка, виснаження, слабкість і навіть проблеми з життєво важливими органами, включно із серцем, печінкою, нирками і мозком, можуть бути результатом нападу такої хвороби.

Поки неясно, як медики розпізнаватимуть і лікуватимуть це захворювання, тому що воно представлене дуже широким спектром симптомів. Також неясно, чому воно найбільш часто зустрічається у жінок працездатного віку.

У звіті Інституту глобальних змін Тоні Блера професор генетичної епідеміології Королівського коледжу Лондона Тім Спектор попередив, що "довгий COVID-19" може стати більш серйозною проблемою для громадської охорони здоров'я, ніж надмірна смертність через коронавірус.

Професор навів статистичні дані, які показують, що "довгий COVID-19" найбільш поширений серед жінок у віці близько 40 років, тоді як смертність від коронавірусу найбільше поширена серед літніх людей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...