Сталось дещо дивне: До будинку Брітні Спірс викликали поліцію

Американська співачка Брітні Спірс неабияк налякала своїх прихильників, коли в черговий раз видалила свій акаунт у Instagram, зазначають Патріоти України.

Останнім часом поведінка виконавиці та її дописи у Мережі не дають спокою її фанам. На цей раз деактивація сторінки зірки стала причиною для того, щоб прихильники викликали поліцію до маєтку Брітні, аби переконатися у тому, що з нею все гаразд.

Зірка відреагувала на інцидент у Twitter та написала, що така турбота з боку аудиторії знову змусила її почуватися некомфортно. До того ж, Брітні розцінила це, як втручання в її особисте життя.

"Як усім відомо, до мого будинку викликали поліцію після декількох телефонних дзвінків із розіграшами. Я люблю і обожнюю своїх шанувальників, але цього разу все зайшло надто далеко, і в моє особисте життя вторглися. Поліція не входила до мого будинку, а коли вони під'їхали до моїх воріт, то швидко зрозуміли, що проблем немає, і одразу ж поїхали. Після того, як цей інцидент потрапив у новини, я відчула себе так, ніби мене намагаються залякати і знущаються з мене, і ЗМІ знову представили мене в поганому і несправедливому світлі. У цей період мого життя я щиро сподіваюся, що громадськість та мої шанувальники, про яких я так дбаю, зможуть поважати моє приватне життя надалі. З любов'ю, Бі", - написала Брітні.

Зазначимо, що останнім часом оголені світлини та нерозбірливі дописи співачки змушують фанів хвилюватися про її психічне здоров'я. Дехто взагалі вважає, що вона знову опинилася під чиїмось впливом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...