Сталось не так, як гадалось: Експерт з невербальної комунікації розповів, що Путін виявився неготовим до повномасштабної війни з Україною

Експерт з питань невербальної комунікації Валентин Кім в інтерв'ю Radio NV заявив, що російський диктатор Володимир Путін виявився неготовим до повномасштабної війни з Україною, яку сам розпочав, передають Патріоти України.

Як пояснив Кім, з точки зору Путіна, вторгення в Україну було спецоперацією і, на думку експерта з питань невербальної комунікації, їй передувала велика кількість запевнень з боку його оточення, що «зараз ми голіруч візьмемо українців і все дуже швидко закінчимо».

«Тому для Володимира Путіна не було акту, в якому він вирішив отак от почати повномасштабну війну, бо він не очікував, що це буде війна. І тому немає такого особистісного прояву, щоб кинутись в бійку. Він робив спецоперацію. Просто все пішло не за планом, все пішло не так, як він сподівався. Все вилилося в повномасштабну війну, до якої він виявився неготовим», — переконаний він.

Кім нагадав, що російський диктатор кілька місяців після початку війни перебував у бункері і ніде не з’являвся. «Був навесні такий період, коли Путіна ніхто не бачив. Він в бункері ховався. Вже влітку він почав кудись їздити, приймати участь в нарадах, міжнародних зустрічах — з Тегераном або ще з кимось. А до цього він достатньо довго ховався», — зазначив експерт з невербальних комунікацій.

Він також сказав, що російський диктатор дуже повільно приймав рішення щодо застосування тієї чи іншої сили та приєднання територій.

24 лютого 2022 року Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну.

Вже 29 березня Міноборони РФ заявило, що Росія «вирішила кардинально скоротити бойові дії» на київському та чернігівському напрямках.

9 квітня, трохи більше ніж за місяць після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, CNN повідомив, що близько 25% військ, які воювали в Україні вже не боєздатні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Еволюція мангала врятує не на довго: Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їм залишилося панувати лічені тижні, - Forbes

неділя, 28 квітень 2024, 9:55

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...