"Стали каліками на мізки": Зірка "Повернення Мухтара" заявила, що українці її зрадили

Російська актриса Оксана Сташенко відома українським глядачам за багатьма серіалами і фільмами, серед яких - "Повернення Мухтара". Як повідомляють росЗМІ, Сташенко підтримала кровожерну війну, і заявила, що українські колеги нібито її зрадили. Вона розкритикувала акторів, з якими раніше знімалася, за те, що вони проти війни і звинувачують РФ у збройній агресії, передають Патріоти України.

"Я знімалася в Україні, як і всі інші наші [російські] артисти... У нас там з'явилося багато друзів, приятелів, знайомих. Але ті актори, які ще зовсім недавно переді мною ходили навшпиньки, від мене відвернулися. Хоча до цього всі благали: "Візьміть наші фотографії, Оксано Михайлівно, віддайте їх в Москві". Я брала ці знімки, допомагала...", - згадала Сташенко.

Вона також уточнила, що після початку повномасштабної війни її особистий номер телефону "злили" у відкритий доступ і написали, що вона підтримує війну. "Я тиждень не спала... Скільки мені повідомлень і дзвінків надходило! Я просто не піднімала слухавку", - згадала путіністка.

Вона назвала "каліками на мізки" українських знаменитостей, які виступили проти війни. "Я їх тепер називаю каліками на мізки. Це ж треба бути настільки дебілоподібними, щоб дозволити собі розкрити головну коробку і дати витягнути звідти свій мозок", - переконана зірка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...