Стамбульська угода та Львів за три дні: Названо момент, коли Україна була за крок від капітуляції

Одне зі своїх аналітичних відео Майкл Накі вирішив присвятити розвінчанню міфів, якими обросла тема Стамбульських угод, розпочавши свою розповідь так:

"Протягом цієї війни Росія та Путін жодного разу не пропонували Україні мирного договору. Стамбульські угоди, які часто згадуються останнім часом, не були переговорами про мир: це були переговори про капітуляцію, яку Росія пропонувала Україні. Сьогодні ми докладно розберемо, що там було в цих угодах, чому в жодному разі не можна було їх підписувати українській стороні".

Думку Майкла Накі про Стамбульські угоди можна дізнатися із відео на каналі YouTube.

Популярний відеоблогер висловив свою думку про можливі наслідки Стамбульських угод для України:

"Україна зобов'язана за договором свої війська скоротити до 85 тис. осіб. Чому Україна змогла навіть без західної допомоги на початку вторгнення відбитися від Росії і виграти, наприклад, битву за Київ? Пам'ятайте, що квітень та травень 2022 року — це коли навіть HIMARSи не прийшли в Україну, тобто Україна воює силами своїх героїв. Якби на момент вторгнення Україна мала б 85 тис. осіб, то не просто Київ, Львів би захопили через три дні. Це умова, яка забезпечує Росії перевагу при повторній спробі наступу. ".

Майкл Накі розповів, з якою метою були створені Стамбульські угоди, які стали б до краху України:

"Це ще один пункт, яким ми бачимо, що Росія просто отримує карт-бланш у разі підписання цього мирного договору з Україною, щоб знову прийти в Україну, вже знаючи, що до них ніхто не вийде з хлібом і сіллю, а відразу ведучи війну, як би вони вели її, якби знали, що не буде так просто, тобто нагромадили б велике угруповання".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

5 років незабутніх обіцянок

середа, 22 травень 2024, 0:55

Я розповім Вам про Україну своєї мрії. Україну, де стріляють лише салюти на весіллях та днях народження. . Україну, де відкрити бізнес можна за годину, отримати закордонний паспорт — за 15 хвилин, а проголосувати на виборах – за одну секунду, в Інтерне...

"Часто чую версію, що нібито за якогось іншого президента Путін би не напав. Моя відповідь - напав би за будь-кого", - Віктор Андрусів

середа, 22 травень 2024, 0:30

"Я часто чую версію, що нібито за якогось іншого президента Путін би не напав. Моя відповідь — напав би за будь-кого. Напад на Україну — це не про якийсь продуманий план чи безвихідь. Це про самореалізацію Путіна. Я прочитав десятки книг про Путіна і м...