"Станемо найбагатшою країною Східної Європи": Астролог спрогнозував, із якого року в Україні покращуватиметься життя

Україна увійде до Євросоюзу та НАТО і ключовий для цього рік – 2024-й. Про це розповів астролог Влад Росс в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Але ситуація почне просуватися уже з 2023 року. Саме входження буде 16 травня 2023 року, а закріпиться ситуація в 2024-му", – каже астролог.

Влад Росс запевняє, що в Україні відбудеться "економічне диво, як у Китаї". "В України буде таке потужне економічне зростання, що навіть сам Китай позаздрить. Це розпочнеться з 2024 року. Після чого Україна перетвориться у Швейцарію Східної Європи. Ми станемо найбагатшою країною Східної Європи.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Прийшла на зміну скандальним Гринкевичам: Форму для ЗСУ почала "шити" невідома компанія з капіталом у 10 тис. грн

понеділок, 20 травень 2024, 22:27

Після того, як Міноборони, через скандал, спровокований розслідуванням ДБР, розірвало контракти на постачення форми ЗСУ із компаніями родини львівських підприємців Гринкевичів, Державним оператором були укладені нові. На ринок цих речових закупівель за...

Ніхто не прийме в ЄС зруйновану війною Україну, - Олексій Кущ

понеділок, 20 травень 2024, 22:16

"Усвідомимо реальний масштаб змін для вступу України в ЄС. Я б сформулював п'ять основних пунктів", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Зниження рівня корупції до суспільн...