Станом на зараз Путін перемагає не на фронті, а в залякуванні Заходу щодо успішного ведення довготривалої війни на виснаження, - політолог

"На початку серпня цього року, я апгрейднув свій минулорічний прогноз щодо того, коли війна ввійде в мирну фазу. Давайте подивимося, що я спрогнозував вдало, а що ні. Для цього я наведу цитати з попереднього поста", - пише політолог Віктор Андрусів на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

«У нашій війні є дві можливих патових ситуації, які спровокують переговорний процес. Перша – наш контрнаступ не вдався, лінія фронту стабілізувалась, жодна зі сторін не може перемогти. Це змусить сторони сісти за стіл переговорів, оскільки смислу перебувати в такій патовій ситуації немає», – тобто ще за кілька місяців до статті Залужного я прогнозував неминучу патову ситуацію на фронті.

«Тому ми поступово отримаємо все, що мали (F-16, Atacms), але робиться це повільно саме для того, щоб путін усвідомив, що переваги він не отримає», – ми таки отримали обіцянку про F-16 та Atacms, але в обрізаному вигляді. На жаль, цей обрізаний вигляд і не дозволив нам показати кращі результати контрнаступу.

«Щоб ви розуміли скільки стоїть на кону: якщо ми не досягнемо успіху в контрнаступі – західна допомога почне танути на очах, і зведеться виключно до підтримки на рівні стримування орків», – зараз ми спостерігаємо саме це. Криза з виділенням допомоги в США, провал в наданні снарядів від ЄС, і негативні заяви по нашому контрнаступу – серйозно підірвали наші перспективи перемоги.

З чим я помилився – початок переговорів. Попри те, що переговори не розпочались – ми бачимо як це питання постійно витає в повітрі. Про це говорять дуже багато західних політиків та експертів. На тлі погіршення результатів виборів на Заході, приході всяких Фіцо та Вілдерсів – голос про переговори стане гучніший в найближчі місяці.

Також я частково помилився з ситуацією путіна. Хоча поки я не бачу перспектив формування потужних нових армій для повномашстабного наступу – результати його роботи вражають. Треба визнати факт, що поки наша влада проє…ла питання бруківки та військового ПДФО, про що я кричав ще в квітні, путін перебудував свою економіку і потенціал в питанні дронів – вражає і лякає водночас. Станом на зараз він перемагає не на фронті, а в залякуванні Заходу щодо успішного ведення довготривалої війни на виснаження".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...