"Старе кохання не іржавіє": Російська блогерка заявила, що Пугачова скоро залишить Галкіна заради іншого

Російська блогерка Олена Міро в коментарі росЗМІ розповіла, що Алла Пугачова і Максим Галкін ось-ось можуть розлучитися. У зв'язку з цим путініст Філіп Кіркоров хоче нібито повернутися до своєї колишньої дружини, передають Патріоти України.

Міро зазначила, що Кіркоров робить пластичні операції і всіляко омолоджується нібито не через нову кохану, про яку він раніше говорив, а саме заради Примадонни.

"Сміливо припущу, що Алла, можливо, ось-ось звільниться. Старе кохання не іржавіє. Пам'ятаєте, як у Бена і Дженніфер все склалося? Ось і Алка з Філіпом, можливо, возз'єднається. А для цього, звичайно, потрібен новий образ", - цитує Міро видання "7 днів".

Зазначимо, Пугачова та Кіркоров одружилися у 1994 році. У 2005 році вони розлучилися. Спільних дітей вони не мають. Для Примадонни це був вже четвертий шлюб. Після розлучення з путіністом вона закрутила роман із Галкіним, за якого потім вийшла заміж. Вони мають двох дітей від сурогатної матері.

Нагадаємо, 24 лютого 2022 року Пугачова і Галкін ухвалили рішення виїхати з Росії до Ізраїлю. Це пов'язано з тим, що країна-агресор розв'язала повномасштабну війну в Україні, яку вони засудили. На даний момент Примадонна не планує повертатися в РФ.

При цьому нещодавно Аллу Борисівну все ж покликали в Росію. Блогерка Анна Калашникова впевнена, що Примадонна - культурна спадщина РФ, тому вона повинна залишатися на батьківщині.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...