Старець Нафанаїл побачив, чим завершиться війна в Україні (відео)

Старець Нафанаїл, який передбачив раптову війну до її початку, розповів, що чекає Україну у майбутньому. Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України.

Раніше він розповідав, що війна розпочнеться раптово, однак Бог буде з українцями. В результаті військові дійсно від самого початку мужньо боролись за свою землю, звільняючи її від окупантів. "ЗСУ благословенні небесами вестимуть священну боротьбу, кожен воїн буде підтриманий ангелами. Старець бачить, які святі воїни надихатимуть солдатів до тріумфу. Вони з відвагою протистоять ворогу. Кожен бій буде супроводжуватися підтримкою з небес. У кожному регіонів України ЗСУ отримають перемогу. Ворог тікатиме вражені силою і відвагою", - йдеться у відео в його пророцтві.

Українські воїни мужньо обороняли столицю і небесні сили були на боці Києва. Саме допомога партнерів стала вирішальною для оборони столиці і зараз він бачить, як проти Харкова росіяни намагались застосувати хімічну зброю, проте самі несуть втрати.

Зокрема, розповів про Донецький напрямок, де йдуть найважчі бої. Каже, що українці вистоять, зуміють переламати хід війни на свою користь. Побачив, як ворог відступає, а ЗСУ отримують перемогу. Він розповів, що ЗСУ працюють над новими стратегіями захисту водних ресурсів на півдні України.

Він побачив у видінні, що українцям вдасться відновили контроль над Кримом, а Росія зазнає втрат. Стверджує, що Крим повернеться під контроль України. "У фінальному видінні старець побачив мир в Україні, ворог отримав поразку. Почалось відновлення, Україна стала єдиною і благословенною. Кожна молитва мала велике значення. Треба зберігати віру в перемогу", - йдеться у відео.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Генерала Содоля навмисно злили! Безугла здала військову таємницю. Атакують Сирського / Снєгирьов

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:35

Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення замінити командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Юрія Содоля на бригадного генерала Андрія Гнатова. Напередодні начальник штабу бригади Нацгвардії "Азов" Богдан Кротевич звернувс...