"Старий мерин сильно здав": ЗМІ дізналися про таємний роман Кабаєвої

Російський диктатор Володимир Путін отримав "удар в спину" - його співмешканка - гімнастка і медіа-менеджер Аліна Кабаєва, нібито захопилася одним з офіцерів, який входить до складу її охорони. Лідеру росіян у вівторок, 25 липня, акуратно повідомили, що у Кабаєвої вже деякий час розвивається роман з офіцером-охоронцем. Про це йдеться у Telegram-каналі "Генерал СВР", передають Патріоти України.

За його даними, диктатор на таку інформацію відреагував мляво і навіть не спробував дізнатися, як звуть нового фаворита його співмешканки. Близькі до Путіна співробітники Федеральної служби охорони нібито говорять, що останнім часом "старий мерин (кастрований жеребець - Ред.) сильно здав".

"...Путіну акуратно повідомили, що... Кабаєва, ймовірно, захопилася одним офіцером з її охорони, і нібито роман розвивається вже деякий час. Путін, який останнім часом відкрито ігнорує Кабаєву і, навіть перебуваючи в одній резиденції, може не бачиться з нею зовсім, мляво відреагував на це повідомлення...", - наголошується на каналі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Генерала Содоля навмисно злили! Безугла здала військову таємницю. Атакують Сирського / Снєгирьов

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:35

Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення замінити командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Юрія Содоля на бригадного генерала Андрія Гнатова. Напередодні начальник штабу бригади Нацгвардії "Азов" Богдан Кротевич звернувс...