Ставки на кіберспорт стають все популярнішими у середовищі молоді

Давно минули часи, коли кіберспорт здавався чимось несерйозним та асоціювався з дозвіллям підлітків. Індустрія невпинно розвивається, інтерес до комп'ютерних ігр та кіберспортивних подій зростає, аудиторія розширюється. Тепер найвизначніші кіберспортивні компанії мають бюджети у кілька десятків мільярдів доларів, найпопулярніші кіберспортсмени – мільярдери, а мерчі кіберспортивних команд не поступаються мерчу провідних спортивних клубів. Останні дослідження світового букмекерського ринку наочно продемонстрували: з’явилася категорія гравців, серед яких найпопулярнішими є саме ставки на кіберспортивні події. У 2022 році вони становлять близько 40% від усіх ставок.

Ставки на кіберспорт в Україні та у світі

Найчастіше подібні парі укладають молоді гравці, середній вік котрих становить 18 – 24 роки. Як правило, вони активно цікавляться світом кіберспорту та самі охоче грають в ігри на кшталт Counter-Strike. До того ж, якщо проаналізувати статистику того, як використовують в букмекерських конторах, в тому числі і в Мелбет промокоди з https://codes.com.ua/shops/melbet, стає ясно, що більшість тих, хто робить ставки на кіберспорт, користуються для цього мобільними додатками.

Також аналітики відмічають, що за останній рік віковий діапазон гравців розширився: тепер найактивніше на кіберспортивні події ставлять користувачі віком 18 – 34 роки. Вивчаючи, як саме застосовують в Фан Спорт промокод з https://codes.com.ua/shops/fansport, експерти дійшли висновку, що у 50% респондентів зазначеної вікової категорії послуговуються мобільними додатками.

Досить цікаво, що більшість цих користувачів (близько 86%) майже не використовує інструменти самовиключення та безпечної гри. А якщо розглядати усіх тих, хто робить ставки, то майже половина з них не знайома з інструментами самообмеження. Тільки 6% українських гравців з різних вікових категорій встановили для себе конкретні обмеження. У першу чергу йдеться про встановлення фінансового ліміту та відслідковування часу, затраченого на ставки. Близько 34% респондентів зазначило, що знає про існування принципів відповідальної гри, але не знає, у чому вони полягають та тематикою глибоко не цікавляться.

А як молоді гравці, що ставлять на кіберспорт, обирають букмекерську контору? У першу чергу, вони орієнтуються на бонуси та фрібети за реєстрацію та установку мобільного додатку. Не менш важливими для них є аналітика щодо БК, відгуки клієнтів, наявність у компанії ліцензії, а також коефіцієнти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...