"Стефанчук завтра знову витре ноги об Конституцію. Бо Україн для них існує дві: їхня і неправильна", - Дмитро Вовнянко

"Дивлюся на повідомлення ЗЕкоманди і її прибічників, і тисячний раз переконуюся, лицемірство і безпринципність - їхня головна зброя. Президент Зеленський розколовся на програмний текст, де він з усіх боків вилизує ветеранів АТО/ООС, розповідає солокі казочки, як багато робить влада для них, тощо і тощо", - пише блогер та журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Погодьтеся дивовижна заява від особи, яка лише тиждень тому направляла куплену тітушню проти тих самих ветеранів АТО/ООС, коли вони запобігали провокаціям під будинком лідера проукраїнської опозиції Петра Порошенка. Тиждень тому Офіс президента купував тітушню проти ветеранів за гроші, яких так бракує ЗСУ - там не вистачає 7,1 мільярдів грн. Зате нині!...

Позитивні блогери, які весь рік називали ветеранів - прибічників Порошенка, "скотом" і "конченими" тепер розтікаються в захваті. Пишуть "справжніх - зі святом!". Ви ж в курсі, НЕсправжні для них це генерали Забродський, Марченко, Павловський. Це Гліб Бабич, Льоша Петров, Валера Прозапас і я. І вся Громадська організація "Брати по зброї" - бо їх не сприймаємо. Бо бачимо їх тими, ким вони є, а не ким намагаються здаватися.
Знаю точно, завтра почнеться все наново. Проти ветеранів знову кидатимуть тітушок, бойових генаралів катуватимуть гратами, а зі ЗМІ і від "позитивних блогерів" тектимуть нові й нові потоки брехні. Сьогодні - вони лише номер відпрацьовують. І Стефанчук, який сьогодні не відповідав журналістам допоки грав гімн, завтра витре ноги об Конституцію. Бо Україн для них існує дві: їхня і неправильна.
У такі миті я відчуваю себе щасливим і дякую долі, що вона звела мене з тими людьми, з якими я зараз. На фото - Петро і Марина Порошенко з батьком і донькою сержанта Журавля. Покинутого помирати зеленим режимом, аби ЗЕперемир'я не псувати. Біля Меморіалу воїнам ЗСУ, загиблим у цій війні".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...