Стелс-квадроцикли: Терористи під час параду продемонстрували "нову" бойову техніку (фото)

У окупованому Донецьку пройшов парад збройних формувань так званої "ДНР" з нагоди Дня перемоги.

У так званій "ДНР", сьогодні 24 травня, пройшов парад на честь Дня перемоги, який був перенесений з 9 травня. Він став міні-копією параду у Москві та пройшов під прапорами країни-окупанта, передають Патріоти України з посиланням на Defense Express.

Попри копіювання всіх кремлівських ходів, за якими вже кріпко закріпився термін "победобесие", терористи також показали свої "новинки", які, хоч і не є "единственными и уникальными во всем мире", також відрізняються "мощью и могучестью".

Наприклад, на почесному другому місці, одразу за БТР-80, яких назвали "колісними БМП", у колонні військової техніки йшли квадроцикли Stels, які збираються у Жуковці Брянської області.

Квадроцикл Stels
За словами ведучого, ці квадроцикли слугують для швидкого та прихованого транспортування до місця проведення спецоперації. Необхідно відмітити "цікаве" рішення розміщення кулемету одразу перед рулем квадроциклу "для поддержки стремительных и молниеносных атак". Не поділяючи оптимізму зазначимо, що стрільба з такого кулемету на ходу, безперечно, може вважатися окремою "цирковою виставою".

Окрім продемонстрованих під час параду БМП-1, БМП-2, танків Т-72 та Т-64, а також різноманітної артилерії, які, відповідно до "легенди", "знайшли у шахтах", окремої уваги заслуговує модернізація деяких видів техніки.

Зокрема, силами "специалистов ДНР", був модернізований БТР-80, який отримав протитанковий ракетний комплекс "Конкурс" з чотирма ракетами.
Ті ж самі фахівці встановили динамічний захист типу "Контакт" від танків на БМП-2. Як прокоментували у "ДНР", вся ця техніка експлуатується у "1-м отряде территориальной обороны".
Необхідно відмітити, що весь парад у Донецьку пройшов всупереч будь-якому здоровому глузду - з порушенням навіть елементарних правил в умовах епідемії, проте під прапорами Росії. Додамо, що у стрій запихнули і дітей під прапором "ЮнАрмия" кальки з однойменного "всероссийского детско-юношеского военно-патриотического общественного движения".
Загалом у параді взяли участь 2,5 тисячі осіб, а за дійством спостерігала місцева маріонеткова "влада" та ще декілька тисяч місцевих жителів.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...