Стерненко сів, а Татаров не сяде. Портнов показав українцям, хто в домі хазяїн, - політолог

Володимир Зеленський на відкритті форуму "Україна 30. Реформа правосуддя" так добре розказував, що його команда таки зробить реформу.

"Вирок Сергію Стерненку - це політичне переслідування. Рускій развєдчік Андрій Портнов, уособлення бєспрєдєлу у правозахисній системі, зробив за два тижні двоходівку. Через підконтрольного суддю виніс вирок Стерненку. І ось, збігає термін впровадження по його дружку Татарову. Тепер той може спокійно ходити на роботу. Для нього важкі часи скінчилися. Відмазали", - пише політолог Віктор Бобиренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Портнов знову показав усім, хто в домі хазяїн. А Володимир Зеленський на відкритті форуму "Україна 30. Реформа правосуддя" так добре розказував, що його команда таки зробить реформу. Ага. Вже.

Відмазали Татарова, так само як і посадили Стерненка – по бєспрєдєлу:

1. Минулого року призначили генпрокурорці Ірині Венедіктовій у заступники людину Портнова – Олексія Симоненка.

2. Коли Максим Микитась пішов на співпрацю із слідством і дав покази на Татарова про афери з квартирами Нацгвардії, здавалося б, що Татарову все.

3. За клопотанням адвокатів Татарова Печерський суд постановив ухвалу про передачу цієї справи від НАБУ до СБУ. Порушивши Кримінально-процесуальний кодекс, де чітко вказано, що такі справи веде НАБУ.

4. Офіс генпрокурора виконав це дивне рішення. Мало того, побоюючись, що САП і НАБУ через Вищий антикорупційний суд відмінять його, Венедіктова оперативно організувала скаргу до Київського апеляційного суду.

5. Київський апеляційний суд у турборежимі розглянув скарги і відхилив їх, залишивши у силі рішення Печерського суду. Тепер Венедіктова скаже: "А я ні до чого" .

6. Потім і Верховний суд підіграв Порнову-Єрмаку, не прийнявши до провадження касаційні скарги. І рішення Печерського суду залишилося в силі.

7. Усі три інстанції пройшли за 10 днів! Краса. Тут роками чекають, а тут турборежим. Бо співпрацювали три зовнішні команди: Офіс президента, Офіс генпрокурора і адвокати Татарова. І три суди: Печерський, апеляційний і Верховний. Всі грали за Татарова.

8. Після цього Венедіктова бере відгул і на один день робить порновського посіпаку Симоненка в.о. генпрокурора. Той вносить в реєстр зміну підслідності від НАБУ до СБУ.

9. Потім Служба безпеки так швидко доганяла Татарова, що поки що не догнали. В Офісі генпрокурора заявили, що "дії по завершенню розслідування на сьогоднішній день не відбуваються".

10. А суд виніс ухвалу закінчити всі дії до 1 березня. Після відмови суду продовжити терміни слідства прокурор зобов'язаний протягом п'яти днів зробити одну з дій:

- закрити кримінальне провадження;

- звернутися до суду з клопотанням про звільнення особи від кримінальної відповідальності;

- звернутися до суду з обвинувальним актом/клопотанням про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру.

Здається, це вже все. Народу України вкотре дали шолобана. І роблять це цинічно проросійські сили.

Це знущання. І Зеленський у цьому бере участь. Наступна революція почнеться точно через неправедний суд. Готуйтеся".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...