Столик вже не замовити: Ресторан Тищенка "Велюр", який оскандалився на всю країну, більше не працює

У Києві призупинив свою роботу ресторан скандального нардепа Миколи Тищенка "Велюр". У ньому вже неможливо зробити замовлення і зовсім не видно відвідувачів – ні на відкритій літній терасі, ні всередині закладу, зазначають Патріоти України.

У мережі повідомляється, що ресторан відкритий та працює у повноцінному режимі. При цьому саму вивіску "Велюр" закрили чорним поліетиленом і назву закладу побачити неможливо, окрім як на огорожі.

Також у ресторані вже неможливо замовити столик – контактний номер телефону недійсний, а на сайті просто не відповідають. Як відомо, у квітні 2020 року довкола "Велюра" виник скандал. Причина – заклад працював під час локдауну, коли всі подібні заклади в країні були закриті.

Тоді журналісти назвали цілу низку депутатів та бізнесменів, які відвідували ресторан. Сам Тищенко заявляв, що ресторан не працює, і казав, що там лише відбуваються "особисті зустрічі". Ще він намагався виправдатися тим, що у ресторані розташований його "штаб".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...