Рецептом макаронів по-флотськи поділилася фудблогерка Мар`яна (hrys25m) на своїй сторінці в Instagram.
1. Порізати цибулю кубиками та обсмажити на розігрітій пательні до золотистості.
2. Додати до цибулі фарш та спеції. Смажити до готовності фаршу.
3. Натерти моркву та додати до фаршу.
4. Одночасно додати томатну пасту та 100 мл води. Перемішати та тушкувати 10 хвилин під кришкою на слабкому вогні.
5. Відварити макарони в підсоленій воді.
6. Готові макарони додати до фаршу, перемішати та виключити плиту.
7. Посипати зеленню та залишити на 5 хвилин настоятися.
Смачного!
До кінця жовтня 2026 року Україна має отримати першу партію найновіших американських ракет Eram у кількості 840 одиниць. Усього має бути поставлено 3350 авіаційних боєприпасів – відповідний контракт схвалив Державний департамент США. Військовий експерт...
"Стає зрозуміло, чого Трамп так раптово розлютився на Європу: мовляв, ті лицемірять і далі купують нафту в Росії. Там, якщо ви не в курсі, то минулого місяця енергоресурси в РФ закупила не тільки якась умовна Угорщина, а й такі "порядні" країни, як Фра...