Рецептом макаронів по-флотськи поділилася фудблогерка Мар`яна (hrys25m) на своїй сторінці в Instagram.
1. Порізати цибулю кубиками та обсмажити на розігрітій пательні до золотистості.
2. Додати до цибулі фарш та спеції. Смажити до готовності фаршу.
3. Натерти моркву та додати до фаршу.
4. Одночасно додати томатну пасту та 100 мл води. Перемішати та тушкувати 10 хвилин під кришкою на слабкому вогні.
5. Відварити макарони в підсоленій воді.
6. Готові макарони додати до фаршу, перемішати та виключити плиту.
7. Посипати зеленню та залишити на 5 хвилин настоятися.
Смачного!
Український волонтер та блогер Сергій Стерненко на тлі допису народного депутата Олексія Гончаренка вказав, який кінець може очікувати народного обранця. Про це Стерненко написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Нардеп Гончаре...
Як повідомляли Патріоти України, Сили оборони 16 квітня відбили потужний штурм загарбників на Оріхівському напрямку: армія Росії кинула в бій щонайменше 320 військових, 40 одиниць бронетехніки, 3 танки та до 10 багі. Про це повідомили Сили оборони Півд...