
Рецептом макаронів по-флотськи поділилася фудблогерка Мар`яна (hrys25m) на своїй сторінці в Instagram.
1. Порізати цибулю кубиками та обсмажити на розігрітій пательні до золотистості.
2. Додати до цибулі фарш та спеції. Смажити до готовності фаршу.
3. Натерти моркву та додати до фаршу.
4. Одночасно додати томатну пасту та 100 мл води. Перемішати та тушкувати 10 хвилин під кришкою на слабкому вогні.
5. Відварити макарони в підсоленій воді.
6. Готові макарони додати до фаршу, перемішати та виключити плиту.
7. Посипати зеленню та залишити на 5 хвилин настоятися.
Смачного!

Християни східного обряду 10 грудня за новим стилем вшановують мучеників Міни, Єрмогена, блаженного Іона та блаженної Ангелини. За старим стилем 10 грудня вшановували Романа Антіохійського. За життя він був великим цілителем. Святому Роману моляться пр...
Ми можемо встояти навіть при паузі фінансування з Європи та США, якщо наша влада зробить все зі своїх ресурсів. Про це розповів політик та ексгенпрокурор Юрій Луценко, передають Патріоти України. "Головне завдання державного бюджету - армія, а вже поті...