Рецептом макаронів по-флотськи поділилася фудблогерка Мар`яна (hrys25m) на своїй сторінці в Instagram.
1. Порізати цибулю кубиками та обсмажити на розігрітій пательні до золотистості.
2. Додати до цибулі фарш та спеції. Смажити до готовності фаршу.
3. Натерти моркву та додати до фаршу.
4. Одночасно додати томатну пасту та 100 мл води. Перемішати та тушкувати 10 хвилин під кришкою на слабкому вогні.
5. Відварити макарони в підсоленій воді.
6. Готові макарони додати до фаршу, перемішати та виключити плиту.
7. Посипати зеленню та залишити на 5 хвилин настоятися.
Смачного!
Низка державних підприємств Білорусі займається серійним виробництвом снарядів для російської армії. Про це йдеться у розслідуванні організації BelPol, передають Патріоти України. За даними розслідувачів, серед підприємств, які займаються виробництвом ...
Більшість посадовців з команд як чинного президента США Джо Байдена, так і Дональда Трампа, інавгурація якого відбудеться 20 січня, кажуть, що російські війська залишаться на українських територіях, які нині окуповані. Про це в неділю, 19 січня, пише T...