Рецептом макаронів по-флотськи поділилася фудблогерка Мар`яна (hrys25m) на своїй сторінці в Instagram.
1. Порізати цибулю кубиками та обсмажити на розігрітій пательні до золотистості.
2. Додати до цибулі фарш та спеції. Смажити до готовності фаршу.
3. Натерти моркву та додати до фаршу.
4. Одночасно додати томатну пасту та 100 мл води. Перемішати та тушкувати 10 хвилин під кришкою на слабкому вогні.
5. Відварити макарони в підсоленій воді.
6. Готові макарони додати до фаршу, перемішати та виключити плиту.
7. Посипати зеленню та залишити на 5 хвилин настоятися.
Смачного!
Сьогодні Еммануель Макрон прибув до Білого дому та проводить зустріч з американським лідером Дональдом Трампом. Під час розмови президент Франції поклав руку на коліно Трампа. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на пресконференцію. Під ча...
На території компанії "Брянський хімічний завод ім. 50-річчя СРСР" палає пожежа, яку видно на супутникових фото Національного управління з аеронавтики і дослідження космічного простору (NASA). Пожежа почалась 24 лютого. Згідно з даними з космосу, палає...