Рецептом макаронів по-флотськи поділилася фудблогерка Мар`яна (hrys25m) на своїй сторінці в Instagram.
1. Порізати цибулю кубиками та обсмажити на розігрітій пательні до золотистості.
2. Додати до цибулі фарш та спеції. Смажити до готовності фаршу.
3. Натерти моркву та додати до фаршу.
4. Одночасно додати томатну пасту та 100 мл води. Перемішати та тушкувати 10 хвилин під кришкою на слабкому вогні.
5. Відварити макарони в підсоленій воді.
6. Готові макарони додати до фаршу, перемішати та виключити плиту.
7. Посипати зеленню та залишити на 5 хвилин настоятися.
Смачного!
21 ноября, удар российской межконтинентальной баллистической ракетой (МБР) сопровождался довольно масштабной ИПСО, призванной посеять панику среди украинцев, а так же масштабировать степень угрозы. . Первый этап ИПСО был разделён на два противоположны...
Бійці ударної групи «Чорний лебідь» 225 штурмового батальйону витратили 13 скидів на російського штурмовика, який ніяк не хотів помирати. Відео влучань було оприлюднено 21 листопада на каналі групи, зазначають Патріоти України. . Хитрий та спритний ро...