Стрєлков-Гіркін нагнітає паніку серед росіян: За його словами, ЗСУ нібито займають нові території

Екс-командир підрозділів терористів "ДНР" Гіркін заявляє, що ЗСУ планують завдати чергового тактичного удару.

Гіркін, полковник російської ФСБ у запасі, назвав населені пункти та ділянки Донбасу, які можуть «забрати» ЗСУ, передають Патріоти України.

На Донбасі ЗСУ нібито постійно проводять наземні операції малого масштабу тактичного рівня, поступово звільняючи нові території. Про це повідомляє екс-командир підрозділів терористів "ДНР" Ігор Гіркін.

За його словами, ЗСУ нібито зайняли Старомар'ївку, яка була в «сірій зоні», і нібито формально відносилася до «ДНР». На даний момент, за його словами, вони «проклали понтонну переправу, захопили село, тобто має місце конкретний поступ уперед українських військ». Гіркін уточнює:

«Обстріли одночасно з використанням безпілотників відпрасували найважчими калібрами всю лінію оборони ЛНР та ДНР від луганської Бахмутки, де колишня бригада „Привид“, до Тельманового — це південь Донецької області. За моїми даними, позавчора ввечері Україна почала виводити з місць постійної дислокації з Артемівська та Слов'янська значні сили своєї ствольної та реактивної артилерії. Усі вони направлені в район на південь від Донецька. Все це говорить про те, що вони планують завдати чергового тактичного удару, хоча масштабний наступ, зважаючи на все, ще не готують».

Як уточнив Гіркін, зараз підконтрольний НВФ Докучаєвськ нібито обкладений українськими військовими з трьох сторін і ВСУ має високий шанс відрізати його і взяти. Він додав:

"А південна ділянка фронту від Донецька до Азовського узбережжя - це суцільні степи, ополчення ніде сховати техніку і пульти управління, саме тому там можуть бути найбільш успішно застосовані ЗСУ і артилерія, і авіація, у тому числі ударні безпілотники".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.