Стрьомні скрепи: "Вони дуже токсичні", - вірусолог про проблеми з російськими ліками від COVID-19 (відео)

У Росії в продаж надійшли три препарати від коронавируса. Тепер їх можна отримати не тільки в лікарні, але і купити в аптеці за ціною в 160 доларів за упаковку. Це приблизно відповідає розміру середньої пенсії в Росії.

Радник ВООЗ з вакцин та американський вірусолог Костянтин Чумаков розповів росЗМІ про те, чи можна назвати російські ліки від коронавируса ефективними, що з ними не так і як зараз зазвичай лікують пацієнтів з цим захворюванням, передають Патріоти України.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...