Створили спільний проєкт: Даша Астаф'єва розповіла, чим займається її бойфренд і чому його родина була проти їхніх стосунків (фото)

Українська співачка та модель Даша Астаф'єва сьогодні, 4 серпня, святкує день народження. Артистці виповнилося 38 років, повідомляють Патріоти України.

Напередодні свого 38-річчя знаменитість представила важливий та цікавий проєкт - "UnderBooks" - книжковий застосунок, який зібрав книги лише українських авторів. Головна мета проєкту – підтримувати талановитих українських авторів, що створюють українськомовну літературу.

У програмі ЖВЛ Астаф'єва зізналася, що цей застосунок вона створила разом зі своїм бойфрендом, ім'я якого ретельно приховує: "Ми так ввечері з хлопцем сиділи, щось слухали разом. І потім я показала вірші, які я колись начитувала. Він каже: "В тебе такий голос, якби ти була президентом, або якби ти закликала до якихось рішучих дій, то я, мабуть, пішов би за твоїм голосом. Я кажу: "Це моя мрія – озвучити щось класне, потрібне". Він працює в IT-сфері, він каже: "То давай створимо. Навіщо нам чекати?". І, врешті, ми створили те, що буде рятувати українців", - прокоментувала Астаф'єва.

Даша Астаф'єва запустила новий застосунок / © instagram.com/da_astafieva
Артистка поділилася, що бойфренд дуже сильно її підтримує і що їхні стосунки, які зав'язалися під час повномасштабної війни, врятували її. Також Даша пояснила, чому вона не квапиться представити обранця публічно:

"В минулих стосунках я відчула, що треба розповісти і це, можливо, надихне тих людей, які розчарувалися у стосунках і людях. І це певним чином зіграло не дуже гарно для цих стосунків. Тому зараз все, що я можу сказати, – стосунки це те, що мене врятувало. Те, що наші стосунки перейшли ще й в професійну сферу, що ми працюємо разом. Для мене це найбільший порятунок", - розговорилася знаменитість.

Також Даша зізналася, рідні її хлопця спочатку скептично ставилися до їхнього роману і не сприймали Дашу. Тож зараз зірка переосмислила свою кар'єру:

"Дуже багато було дорікань саме до моєї професії. Рідні мого хлопця не сприймали мене, переживали, що про мене скажуть люди. Тому я зараз як ніколи налаштована на створення сім'ї, на те, щоб розвиватися разом і бути гарним прикладом для людей", - пояснила Астаф'єва.

За словами Даші, до співочої кар'єри вона повертатися не збирається. По-перше, через невдалу операцію на голосових зв'язках Астаф'єва поки фізично не може співати, а по-друге в неї змінилися пріоритети:

"Я поки співати не можу. Фізично це не реально. Я зараз дуже уважно ставлюся до української творчості. Я відмовилася від своїх пісень. Я не вважаю що зараз час для розваг. Сьогодні у мене просто не повертається язик і нема бажання. Я постійно уявляю, як там військовим… Їм точно зараз не до "Авокадо" і не до "на цепкие веревки привяжу твое тело". Ну і самій мені… я переосмислила все. В усього є початок і в усього є кінець", - прокоментувала Даша.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...