"Стиль "сталевих яєць" - спільний симптом в усіх диктаторів. Але закінчиться усе однаково", - політтехнолог Голобуцький

Путін грається в майже справжній хокей, а Лукашенко - "найміцніше тисне руки".

"Білоруський репер Сярґєй Пархомєнко на фестивалі «Купаллє» побіг зі сцени тиснути руку Лукашенку і відважив тому комплімент в звичному стилі "сталевих яєць": "Ходять чутки про те, що у мене найміцніше рукостискання в шоу-бізнесі. А вільна преса пише, що є людина, у якої найміцніше рукостискання в Центральній Європі. Ця людина знаходиться зараз тут. Я не можу упустити можливості перевірити це. Я зараз іду до вас без краватки. Розумію, що це не по етикету. Але Гордону можна було, і мені, простому білоруському хлопцю, не слабо. ...Брешуть! Не тільки в Центральній. І в Східній, і в Західній теж!", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Лукашенко був неймовірно задоволений. Все ж там дійсно якась особлива прихильність до брутального казармового "гумору" в стилі кондового совка.

Це, здається, спільний симптом в усіх диктаторів. Путін грається в майже справжній хокей і лізе в кабіну величезних вантажівок - щоб йому потім весь кремлівський пул розповідав, як він мужньо виглядав. Лукашенко, оно, "найміцніше тисне руки" і хвалиться первинними статевими ознаками (але хто і як їх бачив?). А закінчиться все одно однаково - держаком від лопати...".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...