Суд пом'якшив термін через слова жертви: У РФ екс-"вагнерівець" убив українця під час суперечки про війну

У російському Ангарську (Іркутська область) засудили до шести років колонії суворого режиму екс-найманця приватної військової компанії "Вагнер", який убив уродженця України через суперечку про війну. Про це пише Сибір.Реалії з посиланням на рішення суду, передають Патріоти України.

Повідомляється, що того дня окупант Олександр Новіков випивав разом зі своїм знайомим українцем. У якийсь момент він ударив його по обличчю, а потім узяв ніж і завдав чоловікові, який лежав на дивані, удар у шию.

Суду колишній "вагнерівець" сказав, що українець нецензурно висловлювався на адресу присутніх і ображав військовослужбовців російської армії. Відразу після вбивства Новіков сказав господареві квартири, що вбитий "ображав його участь у "СВО" і звинувачував його у вбивстві українців.

Російський суд пом'якшив окупанту покарання через "протиправну поведінку потерпілого", визнання провини, участь у війні проти України та наявність медалі "За відвагу". Новікву призначили мінімальний термін за статтею про вбивство.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних составів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...

Не ховайтесь за людей!

п’ятниця, 5 липень 2024, 11:45

Зранку телеграм-канали, особливо з пулу президентського офісу, поширюють цитатник інтервʼю Зеленського виданню "Bloomberg". Окрім вихвалянь Єрмака, вимог до союзників і скарг на життя проводиться цікава думка. . Мовляв, для зміни української території ...