Суддя Світлана Гречана зняла звинувачення у незаконному збагаченні з ексзаступника керівника Нацполіції Тишлека, попри очевидні докази його провини, - Бутусов

Ганебний злочин судді Печерського суду Світлани Гречаної, яка під час війни, коли люди десятками тисяч віддають за Україну життя, покриває злочинців і отримає, очевидно, від них свою долю.

Суддя Печерського суду Світлана Гречана зняла винувачення у незаконному збагаченні з екс-заступника керівника Нацполіції Дмитра Тишлека попри абсолютно очевидні докази його провини.

Нагадаю, що заступник начальника Нацполіції Тишлек став широко відомим завдяки журналістському розслідуванню, яке виявило значні статки невідомого походження у нього та його родини, зокрема Тишлек проживав у квартирі, яка належить куратору "Великого будівництва" від офісу президента Юрію Голіку, та одночасно Тишлек мешкав у будинку, який належить структурам Віталія Нечипоренка, близького, за даними медіа, до російського кримінального ватажка Андрія Іманалі.

Після викриття від журналістів, влада була змушена звільнити Тишлека, і по ньому відкрили справу по незаконному збагаченню. Злочин очевидний, оскільки користування нерухомістю бізнесменів Тишлек не задекларував.

Але суддя Світлана Гречана просто проігнорувала докази слідства, та прийняла до уваги докази Тишлека. Екс-заступник начальник Нацполіції заявив, що він в рахунок оплати обставив меблями квартиру Голіка, а гроші на розкішний образ життя отримав від... тещі! Теща Тишлека ніби-то подарувала йому 4.5 мільйона гривень. Теща Тишлека проживає у Російській федерації, його дружина має громадянство РФ та часто туди іздила до вторгнення.

Очевидно, уся владна машина на чолі з заступником голови ОП Татаровим працює на те, щоб приховати від відповідальності Тишлека.

І такі факти відвертоі корупції влада намагається не помічати. Президент Володимир Зеленський робить вигляд, ніби не читає новини про масштабну корупцію та звязки з криміналом його оточення, беспредел суддів, захист здочинців та хабарників керівництвом офісу президенту, і навіть не коментує ці відверті злочини системи, ніби так і треба.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Китайці вкрали секретні технології новітніх винищувачів США F-22 та F-35 - ЗМІ

субота, 29 червень 2024, 0:25

Китай активно намагається отримати секретні дані про найновіші та найсучасніші платформи збройних сил США. Після крадіжки даних про авіацію, вони почали вербувати пілотів, попереджає розвідка Five Eyesпередають Патріоти України. Народно-визвольна армія...

Президент та його офіс захищають шантажиста Романа Кравця? - Бутусов

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:40

Зеленський та Єрмак не коментують свій зв'язок з шантажистом та здирником Романом Кравцем, ухилянтом від мобілізації та 153-м номером у списку партії Слуга народу. Президент та його офіс захищають шантажиста? . Це розслідування стало б сенсацією у бу...