"Судячи із заяв міністра закордонних справ України, а також російської сторони, Україну дійсно підводять до згоди на "формулу Штайнмаєра", - політтехнолог

Олексій Голобуцький зробив невеселий прогноз щодо найближчого майбутнього...

"Судячи із заяв міністра закордонних справ України, а також російської сторони, Україну дійсно підводять до згоди на "формулу Штайнмаєра", - пише політолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Отже, що таке "формула Штайнмаєра" і яким боком вона полізе Україні:

1. "Особливий статус Донбасу" - на 5 років Донбас отримує офіційну і законну "політичну та економічну автономію". Тобто, по факту це визнання і легалізація "ЛДНР".

2. Місцеві вибори на Донбасі: бо ж інтереси терористів мусять бути гідно представлені у Верховній Раді. Окремий момент, який жорстко відкидала попередня влада: оці "вибори" проводяться як є, під дулами російських регулярів і іррегулярів, а заодно місцевих бойовиків (попередній варіант від України: спочатку повне роззброєння і повне виведення російських військ за український кордон, а тоді вже будь-які вибори - не факт, що без попереднього кількарічного карантину).

3. Амністія від України всім бойовикам, незалежно від ступеню нелюдськості і масовості вчинених вбивств і катувань. Вони всі стануть "точно такими ж повноправними громадянами України, як і ви".

4. Повністю знімається тема репарацій і контрибуцій від Росії як агресора й окупанта: Україна зобов'язується своїм коштом відновити все, зруйноване й викрадене Росією (виробництва, соціальну, транспортну й комунальну інфраструктуру - взагалі все), а також бере на утримання бойовиків як "амністованих повноправних громадян України" (субсидії, пенсії, дитячі, інші виплати).

5. ПІСЛЯ отаких виборів під дулами російської зброї РФ починає передавати Україні контроль над кордоном і виводити свої війська.

6. З Росії знімаються всі санкції.
--

Тепер, коли ви маєте уявлення, про що взагалі мова, як ви можете оцінити таку ініціативу?

"Завершити війну без збройного варіанту можна тільки так - чимось поступившись, так що цілком прийнятний варіант", - ставте "+".

"Це - капітуляція і створення "української Чечні" як вічного джерела тероризму і бездонного поглинача грошей, це недопустимо", - ставте "-".

"Це просто злив дезінформації, насправді будуть геть інші домовленості, поки зарано нервуватись", - ставте "0".

Або пишіть власний варіант".

Варто зазначити, що користувачі соцмережі почали активно коментувати допис:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Еволюція мангала врятує не на довго: Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їм залишилося панувати лічені тижні, - Forbes

неділя, 28 квітень 2024, 9:55

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...