"Сумкою з кешем прибило?": Хмельницький прокурор з інвалідністю розсмішив мережу дивною заявою

Прокурор Хмельницької області Олексій Олійник відкинув звинувачення у фіктивній інвалідності, заявивши, що "отримав травму на робочому місці" – під час вивчення матеріалів кримінального провадження. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

«Особисто я маю проблеми зі здоров’ям. У 2005 році отримав травму на робочому місці, вивчаючи матеріали кримінального провадження. Групу отримав у 2017 році ще задовго до призначення на посаду», - написав він.

Проте така заява не переконала користувачів мережі. Свої варіанти, як саме прокурор міг травмуватися, вони написали у коментарях до публікації спільноти Регіоналіті.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цинічний винахід Путіна: Формально у Росії немає жодного українського військовополоненого, - правозахисник

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 22:00

Росія нікому не дає статусу військовополоненого, аби не дотримуватись положень Третьої Женевської конвенції про поводження з військовополоненими. Про це заявив засновник проєкту «Пошук.Плен», адвокат Микола Полозов, повідомляють Патріоти України з поси...

Хтось порадив Зеленському взяти на озброєння методи Трампа, - Голобуцький

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 21:54

"По суті, "План перемоги" добрий, ніхто не відмовився би від його виконання. От тільки він поданий не там, не тоді, не так і не для тих", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та п...