"Сумує за Україною": Дружину Винника не впізнали на новому фото

Співак Олег Винник, який знову "зник з радарів" після свого скандального інтерв'ю, продовжує тримати паузу. Він не з'являється у соцмережах, також "мовчить" і його дружина Таюне. Однак керівник офіційного фан-клубу співака Валерія Барон показала, який вигляд нині має обраниця артиста. На своїй сторінці у Facebook вона розмістила фото з Таюне. Жінка сильно змінилася, зазначають Патріоти України.

Дружина Винника позувала без макіяжу. Таюне стояла біля Барон у звичайній сорочці та з сумом дивилася у камеру. Здавалося, ніби вона або плакала, або просто сильно втомилась. До того ж важко не помітити, що обраниця артиста ніби мала набряк на обличчі.

"Сумні очі сміхом не сховати"... Спогади про літо. Щаслива мить. День Незалежності України в Берліні. Мала важливі справи і таку приємну і теплу зустріч", - пояснила Барон.

Також вона заявила, що сам Винник нібито продовжує працювати та передає "своїм рідним людям" слова вдячності за любов та підтримку. Проте чим саме нині займається співак - Барон не повідомила.

Реакція мережі

Фанатки Винника були раді побачити фото його дружини. Втім, не усі одразу зрозуміли, що перед камерою позувала саме Таюне. Окрім цього, в очах дружини помітили "тугу". Коментатори пишуть:

  • "Очі - дзеркало душі, то правда! Очі сумують за Україною! Я прочитала"
  • "Не впізнала одразу, Таюне, сонечко, ти зовсім інша"
  • "Дякуємо, Валеріє, за хороші новини з Берліну. Дуже приємно бачити Таюне, видно, що сумує".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...