
Рецепт вологого бісквіта:
цукор 150 гр
молоко 130 гр (тепле)
рослинна олія 75 гр
1 яйце
дрібка солі
ванільний цукор 5 гр
борошно 180 гр (в/г)
сода 4 гр
розпушувач 4 гр
какао 40 гр
окріп 130 гр
Випікати - 180°C 30-35 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Рецепт глазурі:
цукор 135 гр
какао 35 гр
молоко 100 гр
вершкове масло 50 гр
Всупереч російській історіографії. Розквіт Одеси розпочався набагато раніше, ніж це місто отримало теперішню назву. І ось чому. Ще задовго до появи морських портових кранів, пароплавів і контейнерів Одеса вже була центром торгівлі. Але не імперської — ...
19-річний окупант на ім’я Дмитро має матір, трьох братів та двох сестер. Однак він виріс у дитбудинку. Із родини його забрали малюком, бо матір, заливши очі, збиралася спалити сина в пічці. Свою історію полонений росіянин розповів у інтерв’ю Дмитру Кар...