
Рецепт вологого бісквіта:
цукор 150 гр
молоко 130 гр (тепле)
рослинна олія 75 гр
1 яйце
дрібка солі
ванільний цукор 5 гр
борошно 180 гр (в/г)
сода 4 гр
розпушувач 4 гр
какао 40 гр
окріп 130 гр
Випікати - 180°C 30-35 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Рецепт глазурі:
цукор 135 гр
какао 35 гр
молоко 100 гр
вершкове масло 50 гр
Оптимістична риторика Білого дому цього тижня щодо переговорів про Україну є навмисною. Публічні коментарі високопосадовців щодо гнучкого плану з 19 пунктів мають на меті максимально тиснути на Київ і Москву, щоб вони взяли на себе зобов’язання брати у...
Українка, яка переїхала до Німеччини разом із родиною, розповіла про тонкощі життя в цій країні. До деяких недоліків у Німеччині Галина Гончарова й досі не може звикнути. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на відео українки в соцмережі ...