
Рецепт вологого бісквіта:
цукор 150 гр
молоко 130 гр (тепле)
рослинна олія 75 гр
1 яйце
дрібка солі
ванільний цукор 5 гр
борошно 180 гр (в/г)
сода 4 гр
розпушувач 4 гр
какао 40 гр
окріп 130 гр
Випікати - 180°C 30-35 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Рецепт глазурі:
цукор 135 гр
какао 35 гр
молоко 100 гр
вершкове масло 50 гр
Наразі відсутні жодні проєкти документів мирного плану, з якими можна було б працювати, обговорювати їх у парламенті та визначати, що є прийнятним для України. Тому необхідно наполягати на оприлюдненні цих текстів. Про це сказав дипломат, надзвичайний ...
Технічно українська балістична ракета "Санпсан" перевершує російський "Іскандер", хоч український ВПК досі і не налагодив його виробництво у великій кількості. Були випадки, коли "Сапсанами" вражали як раз російські "Іскандери" на пускових позиціях. Пр...