
Рецепт вологого бісквіта:
цукор 150 гр
молоко 130 гр (тепле)
рослинна олія 75 гр
1 яйце
дрібка солі
ванільний цукор 5 гр
борошно 180 гр (в/г)
сода 4 гр
розпушувач 4 гр
какао 40 гр
окріп 130 гр
Випікати - 180°C 30-35 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Рецепт глазурі:
цукор 135 гр
какао 35 гр
молоко 100 гр
вершкове масло 50 гр
У Покровську Донецької області Сили оборони України знищили російський триколор, який окупанти встановили на в'їзді у місто. Про це пише портал DeepState у середу, 29 жовтня, передають Патріоти України. За даними аналітиків, триколор виявили приблизно ...
Сім'я київського судді та прокурора придбала нерухомість, ринкова вартість якої не збігається із задекларованими ними доходами. Про це йдеться в розслідуванні hromadske, передають Патріоти України. У матеріалі йдеться про те, що 2023 року сім'я Грабців...