
Рецепт вологого бісквіта:
цукор 150 гр
молоко 130 гр (тепле)
рослинна олія 75 гр
1 яйце
дрібка солі
ванільний цукор 5 гр
борошно 180 гр (в/г)
сода 4 гр
розпушувач 4 гр
какао 40 гр
окріп 130 гр
Випікати - 180°C 30-35 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Рецепт глазурі:
цукор 135 гр
какао 35 гр
молоко 100 гр
вершкове масло 50 гр
Український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко заявив, що нічого не має проти зрад у стосунках, бо ставиться до цього спокійно, передають Патріоти України. В розмові з блогеркою Машею Батіг, яку дівчина опублікувала у своєму Instagram-акаунті, ку...
"Вже навіть пересічні росіяни зрозуміли: для Путіна Україна стала "пунктиком", поза яким він нічого не помічає, навіть власної країни. Це остаточно стало зрозуміло з його багатогодинного спілкування з народом. І від України він не відступиться за жодни...