
Рецепт вологого бісквіта:
цукор 150 гр
молоко 130 гр (тепле)
рослинна олія 75 гр
1 яйце
дрібка солі
ванільний цукор 5 гр
борошно 180 гр (в/г)
сода 4 гр
розпушувач 4 гр
какао 40 гр
окріп 130 гр
Випікати - 180°C 30-35 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Рецепт глазурі:
цукор 135 гр
какао 35 гр
молоко 100 гр
вершкове масло 50 гр
Ціни на російську нафту Urals різко впали: знижки в портах Балтійського й Чорного морів сягнули максимуму з початку 2025 року. Про це 12 листопада повідомило російське пропагандистське агентство "Коммерсантъ" із посиланням на джерела в галузі. Причиною...
"Я ніколи не голосував за Зеленського й афілійовані з ним партії. І не буду. Але саме зараз я дуже хочу, щоб він прореагував правильно і зберіг залишки довіри та рейтингу. Ми не можемо дозволити собі, щоб український президент, щоб українська влада, вт...