
Рецепт вологого бісквіта:
цукор 150 гр
молоко 130 гр (тепле)
рослинна олія 75 гр
1 яйце
дрібка солі
ванільний цукор 5 гр
борошно 180 гр (в/г)
сода 4 гр
розпушувач 4 гр
какао 40 гр
окріп 130 гр
Випікати - 180°C 30-35 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Рецепт глазурі:
цукор 135 гр
какао 35 гр
молоко 100 гр
вершкове масло 50 гр
Російський диктатор Путін боїться втрати владу у випадку, якщо зупинить війну проти України. Про це розповів ізраїльський дипломат, надзвичайний і повноважний посол держави Ізраїль у Російській Федерації у 2003-2006 роках, зараз очолює програму з вивче...
"Як відомо, Дмитро Козак — не "внутрішній опонент режиму" і не випадковий чиновник. Це один із кураторів захоплення Криму у 2014 році. Саме йому було доручено керувати всією системою так званого "освоєння" окупованого півострова. Він — один із ключових...