Рецепт вологого бісквіта:
цукор 150 гр
молоко 130 гр (тепле)
рослинна олія 75 гр
1 яйце
дрібка солі
ванільний цукор 5 гр
борошно 180 гр (в/г)
сода 4 гр
розпушувач 4 гр
какао 40 гр
окріп 130 гр
Випікати - 180°C 30-35 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Рецепт глазурі:
цукор 135 гр
какао 35 гр
молоко 100 гр
вершкове масло 50 гр
Протягом останніх двох діб в окремих секторах на сході й півдні України відбулись важливі кроки з боку наших воїнів. . "У деяких районах українські війська, ймовірно, досягли значного прогресу і прорвали першу лінію російської оборони. На інших ділянк...
Зранку 10 червня ще кілька українських ракет вдарили по тимчасово окупованій армією РФ косі Арабатська стрілка на Херсонщині. . Про це повідомив у телеграм-каналі мер окупованого Мелітополя Іван Федоров, . "Курортний сезон на Арабатці настільки гаря...