
Рецепт вологого бісквіта:
цукор 150 гр
молоко 130 гр (тепле)
рослинна олія 75 гр
1 яйце
дрібка солі
ванільний цукор 5 гр
борошно 180 гр (в/г)
сода 4 гр
розпушувач 4 гр
какао 40 гр
окріп 130 гр
Випікати - 180°C 30-35 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Рецепт глазурі:
цукор 135 гр
какао 35 гр
молоко 100 гр
вершкове масло 50 гр
Детективи НАБУ понад два роки вели таємне прослуховування народного депутата від "Слуги народу" Юрія Кісєля, близького друга співзасновника "Кварталу 95" Сергія Шефіра. Про це повідомило видання "Дзеркало тижня" з посиланням на джерела в правоохоронних...
Президент Сербії Александр Вучич під час зустрічі із главою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн і головою Європейської ради Антоніу Коштою повідомив про отримане "послання з Москви". Відеозапис преспідходу опублікували 10 грудня на сайті ЄК, передають Пат...