
Рецепт вологого бісквіта:
цукор 150 гр
молоко 130 гр (тепле)
рослинна олія 75 гр
1 яйце
дрібка солі
ванільний цукор 5 гр
борошно 180 гр (в/г)
сода 4 гр
розпушувач 4 гр
какао 40 гр
окріп 130 гр
Випікати - 180°C 30-35 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Рецепт глазурі:
цукор 135 гр
какао 35 гр
молоко 100 гр
вершкове масло 50 гр
Українська журналістка і блогерка Раміна Есхакзай намагається бачитися зі своїм бойфрендом-військовослужбовцем хоча б раз на два тижні. Про це вона розповіла в інтерв'ю "Harper's Bazaar Україна", передають Патріоти України. . За словами блогерки, зара...
"Поки в перемовному процесі ясно, що нічого не ясно, позитив прийшов з економічного напрямку. Україна і МВФ погодили нову програму. Поки що «на рівні персоналу». Але це вже важливий крок уперед. Загальна сума — $8,1 млрд. І це наче незначна сума на фон...