
Рецепт вологого бісквіта:
цукор 150 гр
молоко 130 гр (тепле)
рослинна олія 75 гр
1 яйце
дрібка солі
ванільний цукор 5 гр
борошно 180 гр (в/г)
сода 4 гр
розпушувач 4 гр
какао 40 гр
окріп 130 гр
Випікати - 180°C 30-35 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Рецепт глазурі:
цукор 135 гр
какао 35 гр
молоко 100 гр
вершкове масло 50 гр
"Єрмак пішов - робота стала? Наш вкрай несамостійний і звиклий до ручного управління з Офісу президента Кабінет Міністрів уже місяць не може призначити нового міністра енергетики. І це - під час щоденних обстрілів вітчизняних енергооб'єктів та нищівних...
У Тульській області РФ після української атаки горить Єфремівський завод синтетичного каучуку. Росіяни публікують фото масштабної пожежі. Про це повідомляє російський медіаресурс Astra, передають Патріоти України. На нових кадрах постраждалого Єфремівс...