
Рецепт вологого бісквіта:
цукор 150 гр
молоко 130 гр (тепле)
рослинна олія 75 гр
1 яйце
дрібка солі
ванільний цукор 5 гр
борошно 180 гр (в/г)
сода 4 гр
розпушувач 4 гр
какао 40 гр
окріп 130 гр
Випікати - 180°C 30-35 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Рецепт глазурі:
цукор 135 гр
какао 35 гр
молоко 100 гр
вершкове масло 50 гр
Надвечір, 7 грудня, біля ТЕЦ-1 у Красноярську сталися два потужні вибухи, які спричинили масштабну пожежу на складах. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України. За повідомленнями очевидців, вибухи пролунали поряд із підприємством, після чо...
Президент США Дональд Трамп фактично розігнав Раду національної безпеки і ухвалює рішення щодо зовнішньої політики без належної експертизи професіоналів у вузькому колі наближених людей, яким бракує компетенції. Про це пише Politico, посилаючись на поі...