Рецепт вологого бісквіта:
цукор 150 гр
молоко 130 гр (тепле)
рослинна олія 75 гр
1 яйце
дрібка солі
ванільний цукор 5 гр
борошно 180 гр (в/г)
сода 4 гр
розпушувач 4 гр
какао 40 гр
окріп 130 гр
Випікати - 180°C 30-35 хвилин (духовка попередньо розігріта)
Рецепт глазурі:
цукор 135 гр
какао 35 гр
молоко 100 гр
вершкове масло 50 гр
Протягом зими-весни 2025 року командування противника реорганізувало систему управління своїм угрупованням військ (УВ) "Юг", поєднавши з'єднання та об’єднання, які "штатно" входять до складу "Южного военного округа" (ЮВО) на кількох суміжних оперативни...
Партизанський рух "Атеш" знищив у Дагестані телекомунікаційний модуль, який забезпечував інтернетом та мобільним звʼязком важливі військові та військово-промислові обʼєкти росіян. Про це рух повідомив у Тelegram, передають Патріоти України. Модуль знищ...