Суспільство має вимагати зміни оточення навколо президента Зеленського, - генерал Кривонос

Сергій Кривонос, генерал-майор запасу ЗСУ, вважає, що важливим кроками для України є прихід професіоналів у оточення президента, а також підготовка населення, територій країни та перехід економіки на воєнні рейки, передають Патріоти України.

"Українська громадськість мусить вимагати зміни оточення навколо президента Зеленського, аби на місце людей, які керують державою, стали професіонали, а не те, що ми маємо останні чотири роки. Це якісь незрозумілі люди, а їхні експерименти та хайп (значна увага, галас довкола чогось, – ред.) обернулися тисячами втрачених українських життів. А держава мусить економіку перевести на воєні рейки, аби забезпечувати в більших обсягах ЗСУ, починаючи від шкарпеток і закінчуючи ракетними комплексами. У нас є потенціал це робити", - підкреслив генерал-майор запасу ЗСУ.

За його словами, важливою є і підготовка територій до можливих наступів росіян. Це має бути зроблено спокійно, професійно і надовго, а також ця підготовка підніме рівень надійності та забезпеченості нашої країни.

"Наступне – підготовка населення. На жаль, влада уникає цього питання. На мою думку, ситуація незадовільна, бо величезна кількість людей, які перебувають у тилу, по-перше, не готується до проходження військової служби та виконання свого конституційного обов'язку, а по-друге, влада абсолютно цим не займається. Нема ані популяризації, ані безпосередньої підготовки населення. Можемо пригадати для прикладу той самий Ізраїль, де підготовка кожного громадянина дасть у майбутньому безпеку країни. І питання підготовки населення – найважливіше серед тих, які вже перерахував", - зауважив Сергій Кривонос.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...