Суспільство розкололося? Військові уже заважають цивільним, - волонтер

"Коли відбувся цей злам? Коли тилових мешканців почали дратувати військові, колони воєнної техніки, які заважають руху мирних автівок. Коли ми почали забувати, що весь наш (поки що) затишний і зручний світ тримається саме на цих втомлених, травмованих і не завжди зручних людях?" - пише волонтер Юрій Касьянов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Треш. Суспільство розділилося на тих, хто на війні, у кого близькі, друзі в армії - і на тих, кому заважають або кого лякають військові, армійські колони, люди зі зброєю, військова техніка.

Перші знають і розуміють, що таке наказ, чому військовим дуже часто треба їздити швидко, навіть під Києвом чи Львовом, бо звідти теж їдуть на війну. Другі вимагають від перших дотримуватися всіх правил мирного життя, їздити у супроводі поліцейського ескорту, не галасувати ночами, не брязкати гусеницями, не лякати вразливих жінок зброєю.

А ще кажуть, що багато є блатних нібито військових на шикарних тачках із військовими номерами. Що є погані водії-військові, що є аватари і мародери. Є. Як є погані лікарі, кепські вчителі, сантехніки, які п'ють, і безсовісні депутати. І що? Війну тому скасуємо?

Я б, до речі, з радістю. Уже понад десять років на війні. І кінця не видно... А ще страшніша війна - в тилу. З тими, кому начхати, з тими, кому байдуже, з тими, хто втомився. Хто хоче, щоб війна йшла десь там, далеко від їхнього дому, їхньої свідомості, і їх не торкалася".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Один із керманичів Московської церкви в Україні не сплачує податки зі свого бізнесу, - журналістське розслідування

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 14:39

Майно колишнього намісника Києво-Печерської лаври, одного з членів Священного синоду УПЦ МП митрополита Павла (Петро Лебідь) перебуває у податковій заставі із забороною відчуження. Про це йдеться у публікації «Главкома» «Фермер у рясі. Хто розкуркулює ...

Інформація про плани противників Буданова, чесно кажучи, шокує, - політолог

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 13:42

"Усі ми нещодавно спостерігали інформаційну атаку на начальника ГУР Кирила Буданова з боку різних ЗМІ. Вона повинна була створити враження, що в гурівському господарстві багато проблем. Бореться за зняття Буданова цікавий тандем, на який звернула увагу...