Суцільні вбивці, злодюжки та грабіжники: Елітна дивізія військ РФ перетворилася на "солянку" зі злочинців (список)

У 2-ї гвардійської мотострілецької дивізії Сухопутних сил РФ спостерігаються проблеми з "особистими якостями" військовослужбовців. Підрозділ, який до початку "спецоперації" Росії проти України вважався елітним, перетворився на "солянку" зі злочинців. Про це 28 листопада повідомив автор Telegram-каналу "Досье Шпиона", передають Патріоти України.

У його розпорядженні опинилися списки військовослужбовців Таманської дивізії (в/ч 23626, Калінінець, Московська обл.), які вимагають особливого контролю. "Втрати, понесені під час "СВО", дають свої плоди у вигляді погіршення якості військовослужбовців, які мають виконувати бойові завдання", – йдеться в пості.

Як відомо, 2-га гвардійська мотострілецька дивізія отримала від керівництва РФ багато нагород, була постійною учасницею військових парадів, ставилася іншим підрозділам у приклад.

"Тільки подивіться на цю "солянку": низька оцінка морально-політичного і психологічного стану, притягувалися до кримінальної відповідальності (вбивства, крадіжки, розбій тощо), відмови виконувати бойові завдання, самовільне залишення частини тощо", – звернув увагу анонім.

Додамо, що всього в цьому переліку вказано дані 62 російських військовослужбовців.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пропагандисти Кремля спробували видати шеврони з гербом і прапором Удмуртії за відзнаки "канадських найманців" ЗСУ, але щось пішло не так

четвер, 18 квітень 2024, 1:45

У сюжеті російського пропагандистського "Первого канала" шеврони із символікою російської Республіки Удмуртія подали як такі, що нібито належали "канадським найманцям" Збройних сил України. Про це 16 квітня в Telegram повідомило Udm-Info, передають Пат...

Захід багато років діє за схемою: контрольована ескалація, локалізація війни і стримування, - експерт-міжнародник

четвер, 18 квітень 2024, 0:30

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас – ніхто, не витримує жодної критики, а лише відбиває рожевий світ, у якому живе частина суспільства", - пише політолог-міжнародник Ілія Куса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Украї...