"Свекор-росіянин міг спати щоночі з різними жінками - дружиною, дружинами синів. І все це відбувалося в одному приміщенні", - Олена Кудренко

"Мы вернем вам детей, если Украина обеспечит им безопасность...". Це каже представник нації, чиє відношення до дітей як таких викликає багато запитань. А стосунки в типовій російській родині, здебільшого, мають нездорове підгрунтя. Історичне вкрай нездорове підгрунтя", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Є багато матеріалів на тему історії життя-буття типової російської родини, ще коли вони були "крєстьянамі". Хоча й про російську "інтелігенцію" існує дуже багато розповідей, фактів, від яких стає моторошно.
Отже, далі цитата:
"... будинок називали "ізба-чєтырєхстєнка", в цих чотирьох стінах мешкала величезна родина. Дід з бабою, дружина, діти, дружини старших синів... Усим цим керував батько родини, якого називали "большак". Влада його була майже безмежною, в тому числі і над дружинами синів. Тому на росії снохацтво було абсолютно звичайною практикою. Все починалося одразу після одруження сина - а одружували їх у 12-13 років на дівчатах 16-17 років. Практично дитину одружували на майже дорослій жінці, яка вже могла повноцінно працювати з користю для родини. Могла народжувати дітей і потребувала, на думку "большака", статевих стосунків. А оскільки 12-річний чоловік був ще не готовий до них, його обов'язки брав на себе батько, свекор.
Всі про це знали. Це була абсолютно звичайна практика. Свекор міг спати щоночі з різними жінками - дружиною, дружинами синів. І все це відбувалося в одному приміщенні - "большой крєстьянской ізбє"...
***
Тут можна було би сказати, що пройшли роки, нація розвинулася, пройшла якийсь шлях очищення, переосмислення... Але те, що вони наробили тут, в Україні, свідчить про інше - про неспроможність течії часу якось змінити таких людей. Бити, гвалтувати (чужих жінок, дітей), розстрілювати цивільних, зав'язуючи їм руки за спиною - все це вийшло з тієї самої ізби-чотирьохстінки. Де "большак" не тільки тягнув у постіль, але й вчив "виховувати" жінок кожного свого сина. Де побиття жінки на очах дитини вважалося нормальним, а малі діти, хлопці, дивлячись, як батько лупить мамку, кричали: "так єй!! Мало будєт!!"
Я відчуваю жах від думок про наших українських дітей, вивезених до росії. Фактично викрадених. Дітей, яких хочуть "виховати" ось такі нєбєнзі".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...