"Святковий гуркіт": В мережі показали супутникові знімки після удару по складах окупантів у Воронезькій області (фото, відео)

В мережі опублікували супутникові знімки з наслідками удару по складу боєприпасів противника поблизу населеного пункту Острогозьк Воронезької області Росії. Знімки опублікували в Telegram-каналі "OSINT з Гарбузом", передають Патріоти України.

На знімках можна помітити місце загоряння та дим.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У назві дрона-ракети "Паляниця" побачили "жорстоке" знущання над пропагандистами Кремля

субота, 24 серпень 2024, 21:54

У назві нового дрона-ракети "Паляниця" вбачають найжорстокіше та найпровокативніше знущання над російськими пропагандистами, які муситимуть вчитись вимовляти назву літального апарату. Про це написав російський політолог Володимир Пастухов у своєму Tele...

План захоплення Криму одночасно із поваленням президента Кравчука розроблявся Кремлем ще у 1992 році, - Портников

субота, 24 серпень 2024, 21:28

Журналіст Віталій Портников вважає, що силове захоплення Криму готувалось у Кремлі ще у 1992 році разом з поваленням Леоніда Кравчука. Таку думку він висловив у етері Еспресо, передають Патріоти України. "Росіяни готувались до анексії Криму дуже давно....