Святкували 10 років проголошення "ДНР": В окупованому Донецьку "прилетіло" по росіянах та колаборантах (фото, відео)

У тимчасово окупованому Донецьку стався приліт по ресторану, де російські бойовики святкували 10 років проголошення так званої "ДНР". Про це повідомив український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"В окупованому Донецьку приліт за місцем збору бойовиків "ДНР", які зібралися, щоб відзначити 10 років проголошення "ДНР", - йдеться у повідомленні.

Натомість пропагандистське ЗМІ РІА Новини повідомляє, що удар нібито завдали з РСЗВ Himars по ресторану Paradise у Ленінському районі міста. Крім цього, там планувався автопробіг до річниці псевдореферендуму. Так званий мер окупованого Донецька Олексій Кулемзін не прокоментував ситуацію, проте написав повідомлення: "Донецьк гучно!".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це була б третя блискуча операція": ЗСУ можуть цього року вийти на північне Приазов'я - військовий експерт

четвер, 23 травень 2024, 12:29

Українські військові після отримання пакетів західної допомоги зможуть значно посилити фронт і отримають реальні можливості піти у наступ, щонайменше на південному напрямку. Військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Петро Черник заявив "24 каналу", що ц...

Безугла критикувала Залужного, а тепер — Сирського. Про що це свідчить, - політолог Рейтерович

четвер, 23 травень 2024, 12:14

Нардепка депутатка Мар’яна Безугла знову критикує головнокомандувача, цього разу Олександра Сирського, звинувачуючи його зокрема в «ігноруванні критичних проблем». Політолог Ігор Рейтерович в ефірі Radio NV прокоментував дописи нардепки, передають Патр...