"Свято" наближається: Блогер Ходза вказав на небезпечну дивину з відведенням військ на Донбасі

Окупанти під виглядом підготовки до масштабних спільних навчань на окремих напрямках здійснюють перекидання до лінії зіткнення танків і 122-мм самохідних артилерійських установок "Гвоздика".

Український блогер Антон Ходза вказав на тривожний момент, що стосується поведінки бойовиків на Донбасі, які не поспішають мирно врегулювати конфлікт, однією з умов якого є розведення сил. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Так, блогер навів дані зведень штабу ООС про обстріл позицій ЗСУ на Донбасі, при тому, що наявність режиму тиші протягом тижня є важливою умовою розведення сил. Зокрема, незважаючи на старт мирного варіанту врегулювання війни на Донбасі, бойовики "під виглядом підготовки до масштабних спільних навчань на окремих напрямках здійснюють перекидання до лінії зіткнення танків і 122-мм самохідних артилерійських установок "Гвоздика", а також поповнюють "запаси боєприпасів, в тому числі мін і артилерійських снарядів".

"Тепер питання: це свідчення готовності Росії і її маріонеток до мирного врегулювання?" - задається питанням Ходза.

У мережі так само не втрималися від коментарів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У новому пакеті військової допомоги США вперше можуть передати Україні ракети дальньої дії ATACMS - ЗМІ

вівторок, 23 квітень 2024, 23:02

США в рамках нового пакета військової допомоги можуть уперше відправити Україні ракети ATACMS дальнього радіусу дії. Про це повідомляє CNN із посиланням на три джерела, передають Патріоти України. Восени минулого року США вперше відправили Україні варі...

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...