Свято наближається? На ринках України знизилися ціни на м'ясну продукцію

Зазвичай перед новорічними святами ціни на всі продукти харчування спрямовуються вгору, проте поточний рік переломив тенденцію.

Перед новорічними святами на українських ринках зафіксовано зниження цін на м'ясну продукцію. Про це розповіли фахівці Всеукраїнської асоціації імпортерів м'яса, передають Патріоти України.

У той же час, представники асоціації підкреслили, що зазвичай перед новорічними святами ціни на всі продукти харчування спрямовуються вгору, проте поточний рік переломив тенденцію. За їх словами, це пов'язано зі збільшенням обсягів імпорту свинини за підсумками 2020 року. Також фахівці підкреслили, що різко знизився попит на м'ясну продукцію з боку готелів, ресторанів і кафе, які фактично припинили працювати в пандемію коронавіруса.
Це спричинило за собою до прийняття вимушених заходів з боку виробників, оскільки їм треба реалізувати продукцію в певні терміни. Нагадаємо, що раніше експерти розповіли, в яку суму обійдеться українцям новорічні застілля. Вони підкреслювали, що за один рік меню для новорічного столу подорожчало більш ніж на 5%. Наприклад, 3 кг готового салату олів'є в цьому році обійдуться мінімум в 159 гривень, а півтора кілограма оселедця під шубою - в 120 гривень.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 7:49

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...

Заяви Кремля про взяття ЗСУ в "котел" у Часовому Яру – ІПСО на тлі візиту путіна в Китай

субота, 18 травень 2024, 7:15

Росіяни дійсно мають просування на Донеччині й Харківщині, але їхні заяви про успіхи – перебільшені. Російський диктатор володимир путін перебуває з візитом у КНР. За словами кремлівського речника Пєскова, він обов'язково обговорюватиме війну в Україні...