"Свято наближається": "The Sun помилився тільки в аспекті F-16 і обережних термінів", - Мусієнко про знищення Керченського мосту

The Sun у своєму матеріалі про знищення Керченського мосту помилився лише в частині застосування F-16 і термінів, вважає військовий експерт Олександр Мусієнко. Про це він сказав в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи інформацію таблоїда, що незаконно збудований росіянами кримський міст буде знищений Україною до середини липня і план атаки включає застосування крилатих ракет Storm Shadow, морських дронів та винищувачів F-16.

"Вражаюче. Скажу, що The Sun помилилася тільки в аспекті F-16 і термінів. Тому що, скоріш за все, буде без F-16 і буде значно раніше. Багато з того, що вони написали, так і буде, я думаю", - прокоментував Мусієнко.

Подарунки ворогу на травневі свята готують не лише у Москві, натякнув експерт щодо дати знакового удару по психологічно важливому об'єкту.

В такому "анонсуванні" знищення ворожого об’єкта він не бачить проблем, оскільки в Україні ніхто не заперечує, що цей міст потрібно знищити як можна швидше. Мусієнко зауважив, що в континентальній Україні, окупованому Приазов'ї, зокрема через річку Кальміус є також мости, які ворог використовує для військової логістики.

"На початку цього року один з цих мостів біля Гранітного був знищений. І я думаю, що по них теж будуть наноситись удари. Чому так активізувались заяви в ЗМІ? Бо зараз саме наближається той час, коли міст може бути знищено або суттєво пошкоджено через те, що Росія хоче інтенсифікувати наступ, через те, що будуть перекидати активно підкріплення через кримський міст", - зазначив експерт.

Він нагадав, що росіяни зараз також дуже поспішають добудувати залізницю до Криму. За словами Мусієнка, зараз саме той період, коли у ворога мають виникнути серйозні логістичні проблеми, щоб сповільнити його наступ, тому й актуалізувалась тема мосту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...