Світової війни було б важко уникнути: Жданов спрогнозував, що б сталось, якби Путін "за три дні захопив Україну"

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що окупація України закінчилась би Третьою світовою війною, оскільки Путін б не зупинився тільки на нашій території. Про це він сказав на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України.

"Якби Путіну вдалось захопити Україну за "три дні", то сьогодні війна була б вже на території східної Європи. Бо окрилений такою перемогою Путін, він би довів Заходу, що "Росія найсильніша за всіх". Путін 2021 року говорив, що НАТО повинно повернутись на кордони 1997 року. Він би міг напасти на країни Балтії та вимагав, щоб РФ відновила вплив на східну Європу, як це було в часи СРСР. Він би хотів розмістити військові бази вздовж кордону з Німеччиною. Світ би вже воював у Третій світовій війні, причому це могла б бути і ядерна війна", - сказав Жданов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....